FILMEZZUNK.HU
Jön a Kung Fu Panda folytatása!

Jön a Kung Fu Panda folytatása!

698

Jön a Kung Fu Panda folytatása!

A sárkányharcos újra lecsap! A Netflix az utóbbi években a saját gyártású tartalmaikról híresült el, de ez nem jelenti azt, hogy a streamingplatform ne állna készen arra, hogy jól bejáratott neveket happoljon el a konkurencia elől. Néhány napja az Úriemberek sorozatról híreztünk, most pedig a DreamWorks stúdióval való kollaboráció új fejezetének jegyében a Kung Fu Panda is új történetekkel érkezik a Netflixre, egy sorozat formájában.

Kung Fu Panda 3 - Box office

A Kung Fu Panda: The Dragon Knight legnagyobb húzása, hogy sikerült a rajzfilmek eredeti szinkronhangját, Jack Blacket megnyerni a visszatéréshez, úgyhogy Po hangján ismét ő fog megszólalni angolul (ami remélhetőleg a magyar szinkronra is hatással lesz).

A történetről maga Black árult el morzsákat: Pónak ezúttal világ körüli útra kell indulnia, hogy megakadályozzon egy menyétpárost abban, hogy összegyűjtsenek négy hatalmas fegyvert. Útközben egy angol lovaggal is összebarátkozik, ám hogy milyen állat fogja alakítani ezt a bizonyos partnert, arról nem szól a fáma. Black premierdátumot is megosztott a sorozat megjelenésével kapcsolatban: július 22-én érkezhet az új Kung Fu Panda történet a Netflixre, ami meglepően közel van.

12 karakter, amely drasztikusan megváltozott könyvről filmre

(Via Puliwood)


Article Tags: · ·