FILMEZZUNK.HU
Tom Hiddlestonra rátalált a szerelem? Eljegyezte csodaszép kedvesét a Marvel-filmek sztárja

Tom Hiddlestonra rátalált a szerelem? Eljegyezte csodaszép kedvesét a Marvel-filmek sztárja

1792

Tom Hiddlestonra rátalált a szerelem? Eljegyezte csodaszép kedvesét a Marvel-filmek sztárja

Tom Hiddleston brit színész, aki bár több filmben játszott már (Bíborhegy, Kong: Koponya-sziget, Éjszakai szolgálat), nevét mégis akkor ismerte meg a világ, amikor először játszhatta el a Marvel-filmek egyik hírhedt karakterét, Lokit, a csínytvések istenét. Érdekesség, hogy a sztár először Loki testvére, Thor szerepére jelentkezett, végül azt Chris Hemsworth kaparintotta meg, a két színész azóta szoros barátságot kötött egymással. 2011-ben a Thorban, 2012-ben a Bosszúállókban szerepelt, ez a két mozifilm alapozta meg a sikerét, aki azóta már saját sorozatot is kapott Loki címen.

Tom Hiddleston és Zawe Ashton

Tom Hiddleston és Zawe Ashton (A szolgálólány meséje) 2019 óta alkotnak egy párt. A szerelmesek sokáig a nyilvánosság előtt nem vállalták fel, hogy egy párt alkotnak, mert egyikőjük sem az a típus, aki minden egyes részletet megosztana a magazinokkal. A párt még 2019-ben sodorta össze őket az élet, a Betrayal című West End darabban játszottak együtt, egy házaspárt alakítottak, akiknek az életük tele volt feszültségekkel. A közös jeleneteik és a próbák olyan szinten közel hozták őket egymáshoz, hogy végül egymásba szerettek. 2020-ban összeköltöztek egymással, jelenleg Atlantában élnek együtt.

Tom Hiddleston és Zawe Ashton

Most pedig a legfrissebb hírek szerint Tom Hiddleston és Zawe Ashton eljegyezték egymást, a színésznő ujján ugyanis látni lehetett a gyönyörű gyűrűt a BAFTA díjátadón. Zawe el akarta rejteni az ékszerét, ám a házigazda, AJ Odudu kiszúrta azt.

Tom Hiddlestonra rátalált a szerelem? Így néz ki a kedvese

Érdekesség, hogy Zawe is csatlakozik a Marvel filmes univerzumához, ugyanis szerepet kapott a Marvel kapitány második részében. Így nem kizárt, hogy egyszer még együtt láthatjuk a vásznon a két filmsztárt. Mivel kapcsolatuk híre pár óra alatt bejárta a világsajtót, kár lett volna tagadniuk. Örülünk, hogy Tomra rátalált a boldogság és sok örömet kívánunk Nekik!

Szerző: MéziMcFly

Tom Hiddleston lehet a következő James Bond!


Article Tags: · ·