FILMEZZUNK.HU
Jön a Végképp eltörölni folytatása, amelyhez most megérkezett az első előzetes!

Jön a Végképp eltörölni folytatása, amelyhez most megérkezett az első előzetes!

1328

Jön a Végképp eltörölni folytatása, amelyhez most megérkezett az első előzetes!

Arnold Schwarzenegger a 80-as években alapozta meg a nevét akciósztárként, és noha a 90-es években már egyre több vígjátékot is elvállalt, azért időről időre belefért még neki egy kis vérgőzös lövöldözgetés. Aztán ezek között voltak emlékezetes és kevésbé emlékezetes darabok is; ez utóbbiak táborát gyarapította a Végképp eltörölni, melyben az Osztrák Tölgy egy tanúvédelmi programnál dolgozó ügynököt alakított, akinek az volt a specialitása, hogy bárkit (fontos tanúkat) el tudott tüntetni a föld színéről, hogy aztán új személyazonosságot adva nekik élhessenek tovább.

A 100M dolláros büdzsére világszinten alig több mint 242M dollárt hozó filmet nem lehet megvádolni azzal, hogy kasszasikerként búcsúzott volna a moziktól, és valószínűleg ez is közrejátszott abban, hogy nem készült hozzá folytatás. Egészen mostanáig. A Warner Brothersnél ugyanis úgy döntöttek, hogy ez a tanúvédelmi programosdi jó móka, megérdemelne egy soft rebootot, úgyhogy bár Arnie nélkül, de csak leforgattak egy folytatást hozzá.

A folytatás címe Eraser: Reborn (~Végképp eltörölni: Újjászületés) lesz, rendezője az a John Pogue, aki eddig csak és kizárólag felejthető filmeket (Karantén 2., Háborgó mélység 3.) tett le az asztalra, a forgatókönyvét pedig az a Michael D. Weiss írta, aki az IMDb-adatlapja alapján lényegében korrekt/jó filmek gagyi folytatásainak megírására specializálódott, úgyhogy túl sok jót ne várjunk ettől a produkcióról… A stúdiónál sem teszik, lévén a film kihagyja a mozikat, és egyenesen VOD-on és Blu-ray-en debütál majd.

Elhunyt Samuel L. Jackson és Russell Crowe magyar hangja, Vass Gábor

(via mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · ·