FILMEZZUNK.HU
Előzménytörténetet kap a legújabb Batman Rébusza - Paul Dano

Előzménytörténetet kap a legújabb Batman Rébusza

686

Előzménytörténetet kap a legújabb Batman Rébusza

Mostanra talán már igen sokan megnézték Matt Reeves új Batmanjét, melynek főszereplője Robert Pattinson. Akiknek elnyerte a tetszését, azok valószínűleg egyetértenek abban, hogy Paul Dano Rébusza is kellett ahhoz, hogy a sztori ilyen jól sikerüljön. Dano alakítása, az új Rébusz sorsa pedig annyira megihlette a DC-t, hogy idén ősszel saját előzménytörténetet kap a karakter egy különálló képregényben. Eddig jelenleg még csak annyit lehet tudni a projektről, hogy Dano fogja megírni a storyt. A színész korábban a 2018-as Vadon című filmben már kipróbálta magát íróként – és rendezőként is – így már van tapasztalata ebben a műfajban.

Előzménytörténetet kap a legújabb Batman Rébusza - Paul Dano

Az előzménytörténet természetesen a karakter radikalizálódását fogja elmesélni, és valószínűleg sok új részletet fogunk megtudni mind Rébuszról, mind Gothamről. A színész elmesélte, hogy néha nem tudta elengedni a szerepet, ami álmatlan éjszakákat eredményezett nála.

“Volt néhány éjszaka, amikor nem igazán aludtam olyan jól, mint szerettem volna, mert kissé nehéz volt kilépni ebből a karakterből. Nagyon sok energiát emészt fel, hogy beleéljem magam a szerepbe, úgyhogy néha benne kell maradnod, mert ez a ki- és belépés a karakterbe elég nehéz.”

A Riddler: Year One 2022 októberében kerül bemutatásra.

Szerző: MéziMcFly

Batman (2022) – Kritika


Article Tags: · · ·