FILMEZZUNK.HU
Ryan Reynolds és Hugh Jackman főszereplésével jöhet a Vasököl 2!

Ryan Reynolds és Hugh Jackman főszereplésével jöhet a Vasököl 2!

2227

Ryan Reynolds és Hugh Jackman főszereplésével jöhet a Vasököl 2!

Shawn Levy (Adam Projekt, Free Guy) tíz évvel ezelőtt forgatott egy filmet a Reynoldsszal az interneten egymást állandóan ugrató és viszályt színlelő Hugh Jackmannel a főszerepben. Levy most elárulta, hogy mindenképpen szeretné összeterelni a két cimborát egy közös filmben, és ez akár a 2011-es Vasököl folytatása is lehet.

Vasököl (Real Steel, 2011)

Levy egy új interjúban árulta el, hogy számára és Hugh Jackman számára még mindig sokat jelent a Vasököl, és az elmúlt években csak még jobban megszerették a filmet.

“Hugh és én pont az előző héten beszéltünk erről. Soha nem mondanám azt, hogy soha a Vasököl folytatásával kapcsolatban. Emellett barátok vagyunk Hugh-val, és barátok vagyunk Ryannel is is. Össze fogom őket hozni. Akár a Vasökölben, akár egy másik filmben, rendezni fogok egy filmet ezzel a két csodálatos színésszel és kedves baráttal.”

A Vasökölben Jackman egy eladósodott volt bokszolót játszott, aki hulladékokból tákol össze robotokat, melyeket aztán illegális harcokban versenyeztet.

“Sokszor felmerült mostanában beszélgetésekben”

– mondta a filmről a rendező.

“Talán azért, mert amikor a karantén alatt a Netflix elkezdte streamelni, az egyik legnépszerűbb és legnézettebb filmjük lett. Ez vezetett ahhoz, hogy Hugh és én újra elkezdtünk beszélni arról, mi állhat amögött, hogy szeretik a filmet. Ennek hatására jött a felismerés: ‘Várjunk csak, mi is ugyanúgy imádjuk’. Mindig is imádtuk”

– mondta Levy, aki szerint nincs kizárva a folytatás lehetősége. Egy ilyen folytatásra pedig befűzné Ryan Reynoldsot, aki a 2009-es X-Men kezdetek: Farkasban játszotta el először Deadpoolt. Ennek a forgatásán kezdődött a barátság és a vicces adok-kapok közte és Hugh Jackman között, azóta azonban egyszer sem szerepeltek közös filmben.

Brutálisan kigyúrta magát Ryan Reynolds az új filmjére

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · · ·