FILMEZZUNK.HU
Ms. Marvel: itt a szinkronos előzetes!

Ms. Marvel: itt a szinkronos előzetes!

2413

Ms. Marvel: itt a szinkronos előzetes!

Újabb szuperhőst vezet be a Marvel! A Disney és a Marvel univerzum egy új sorozattal áll elő, méghozzá a Ms. Marvellel. A 18 éves Iman Vellani személyében egy muszlim hölgy fogja játszani Kamala Khant, a tini Bosszúállót. A színésznő olyannyira új Hollywoodban, hogy még IMDb oldala sem volt a közelmúltig. A hölgy Instagramján csak annyit reagált a hírre, mikor kiválasztották a főszerepre, hogy nem jut szóhoz az örömtől és nagyon izgatott. Most pedig már az új előzetes is megérkezett a sorozathoz:

A sorozatot egyébként még 2019-ben nyáron, a D23 Expón jelentette be Kevin Feige és azóta mentek a találgatások, hogy ki lehet majd Kamala Khan. Kamala saját képregénysorozata viszonylag új karakter, mivel csak 2014-ben indult, de a Marvel rajongóknak azonnal elnyerte a tetszését. És hogy mit lehet tudni az ifjú karakterről?

Kamala csak egy hétköznapi lány, aki miután szembenéz a Terrigen Köddel,  ami egy mutagén anyag, rájön, hogy Ő egy Embertelen. A találkozás hatására teste mutáción esik át, ami egyik napról a másikra szuperhatalmat ad neki. A képregényekben Ms. Marvelnek vannak a leginkább sorsdöntő képességei, és úgymond ‘mindenki’ hősének tervezték meg. A Marvel képregényekben Khan válik az egyik legfontosabb tini hőssé.

Szerző: MéziMcFly

Tudtad? Ő a legerősebb szuperhős a Marvel filmes univerzumában!


Article Tags: · · · · · ·