FILMEZZUNK.HU
Samuel L. Jackson egy macskaszamuráj hangját adja egy új animációs kalandfilmben - itt az előzetes hozzá! - Paws of Fury: The Legend of Hank

Samuel L. Jackson egy macskaszamuráj hangját adja egy új animációs kalandfilmben – itt az előzetes hozzá!

987

Samuel L. Jackson egy macskaszamuráj hangját adja egy új animációs kalandfilmben – itt az előzetes hozzá!

Hank, a vadászeb egy macskákkal teli városban találja magát, ahol nehezen tudja megvédeni magát a gonoszkodó macskamaffiával szemben, ezért egy tapasztalt kandúr segítségét kéri, aki egykor rettegett szamuráj volt. Ez utóbbit Samuel L. Jackson fogja megszólaltatni a Paramount új animációs filmjében, Az oroszlánkirály társrendezője által jegyzett Paws of Fury: The Legend of Hankben, melyhez megérkezett az első előzetes, és a színészveterán a szamurájmacska szerepében sem bújt ki teljesen a bőréből, bár kedvenc káromkodását hajlandó volt gyermekbarát módon artikulálni.

A Paws of Fury-t egyébként az 1974-es western-paródia, a Fényes nyergek ihlette, és annak a filmnek a rendezője, a legendás Mel Brooks is bevállalt egy szinkronszerepet az animációs vígjátékban. Hanket Michael Cera szólaltatja meg, az őt terrorizáló macskabanda főnökét pedig Ricky Gervais, mellettük Djimon Hounsou, Michelle Yeoh, George Takei és Gabriel Iglesias erősítik a szinkrongárdát.

A filmet július 15-én mutatják be az amerikai mozikban, a rendezésért Rob Minkoff (Az oroszlánkirály, Stuart Little kisegér) és a vele korábban többször (például Az oroszlánkirályon is) együtt dolgozó animációs szakember, Mark Koetsier feleltek.

A 12 legjobb film Samuel L. Jackson-tól, amiket kár lenne kihagyni

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · ·