FILMEZZUNK.HU
Előkerült egy hangfelvétel, amelyen Amber Heard beismer mindent

Előkerült egy hangfelvétel, amelyen Amber Heard beismer mindent

1652

Előkerült egy hangfelvétel, amelyen Amber Heard beismer mindent

Johnny Depp karrierjét teljesen tönkretették Amber Heard állításai, ám most napvilágot látott egy felvétel, amely mindent megváltoztathat. Johnny Depp és Amber Heard pere szinte minden nap újabb és újabb döbbenetes információval szolgál. Az igazság keresése felé vezető úton néha sokkoló vagy megható, máskor pedig egyszerűen nevetséges fordulatokat hoz az ügy.

Johnny Depp a bíró előtt vallott: „Nem engedték, hogy igazam legyen, nem engedték, hogy hangom legyen”

A tanúvallomások nagy százalékban Johnny Depp számára kedvezőek, nemrég Amber Heard korábbi személyi titkára is a színésznő ellen vallott, ő az évek alatt egyszer sem volt szem- vagy fültanúja annak, hogy Johnny Depp bántalmazta volna korábbi kedvesét. A szerdai tárgyaláson újabb információk láttak napvilágot, ugyanis előkerült egy eddig nem hallott hangfelvétel, ahol Amber Heard bevallotta, hogy bántalmazta a színészt. A beszélgetésben egyébként Johnny Depp azt is elmondta, hogy Amber Heard a fejének rúgta a fürdőszoba ajtaját. Vélhetően a nyilvánosságra került hangfelvételt Johnny Depp készítette.

„Amber Heard odajött, és a fürdőszoba ajtót verte. Nem válaszoltam, mert éppen zuhanyoztam, valamint nem szerettem volna szóba állni vele. Agresszív, toxikus nőnek tartom, így nem foglalkoztam vele. Ő azonban nem hagyta abba, továbbra is az ajtót verte, amit utána kinyitottam neki résnyire. Pont annyira, hogy ha be szeretne törni, azt már ne tudja megcsinálni, és nem is sejtettem rosszul, tényleg ez volt a terve. Teljes súlyával az ajtónak támaszkodott, és próbálta kinyitni az ajtót. Én azonban nem engedtem, ellen tartottam. Ekkora fájdalmasan felkiáltott, hogy megsérült a lábujja, ám ez csak színjáték volt. Azonnal a segítségére siettem, letérdeltem, hogy megnézzem, mi történt, ő azonban a fejemnek rúgta az ajtót. Mikor magamhoz tértem és felálltam, állkapcson ütött”

– hallható Johnny Depptól a történet.

Johnny Depp állítólag bizonyítani tudja, hogy Amber Heard megcsalta őt Elon Muskkal és James Francóval

A lejátszott anyagban egyébként nemcsak fizikai bántalmazásra került sor, Amber Heard verbálisan is szeretett volna fájdalmat okozni Johnny Deppnek.

„Olyan vagy, mint egy baba. Egyszerűen képtelen vagy felnőni, pedig itt lenne az ideje”

Több hangfelvételt is lejátszottak az esküdtszéknek, és az esetek nagy százalékában megállapítható, hogy Amber Heard egyetlen porcikája sem kívánta, hogy Johnny Depp mellett éljen, sőt, az is tisztán látszik, hogy problémái voltak agressziója miatt. Több esetben megjegyzést tett a színész külsejére, életkorára, szerette volna teljesen sárba tiporni a férfi önbecsülését, ezzel is mélyíteni a gondolatot, hogy a kettőjük közötti hierarchiában ő áll feljebb.

Johnny Depp egyébként 50 millió dollárra perelte be Amber Heard színésznőt a Washington Postban megjelent írása miatt, melyben a színésznő arról írt, családon belüli erőszak áldozata volt, és ugyan nem nevezte meg Johnny Deppet, a szakma egy emberként zárt össze a színész előtt.

Johnny Depp a bíró előtt vallott: „Nem engedték, hogy igazam legyen, nem engedték, hogy hangom legyen”

(Via Elle.hu)


Article Tags: · ·