FILMEZZUNK.HU
Brendan Fraser visszatér a vászonra - Új filmjében közel 300 kilós embert fog alakítani

Brendan Fraser visszatér a vászonra – Új filmjében közel 300 kilós embert fog alakítani

2698

Brendan Fraser visszatér a vászonra – Új filmjében közel 300 kilós embert fog alakítani

Brendan Fraser bár sok filmben szerepelt, de A múmia filmekkel lett leginkább közismert. Sajnos azonban ez sem volt elég ahhoz, hogy a színészt Hollywood legnagyobbjai közé sorolják. Fraser mindezek ellenére szerepelt több jó filmben is, mint az Utazás a Föld középpontja felé, G. I. Joe: A Kobra árnyéka, Eszeveszett küzdelem, Szökés, vagy a Doom Patrol.

10 világsztár, akiknek sikerült kilábalni a teljes csődből

A filmet Darren Aronofsky rendezte, aki többek között a Rekviem egy álomért, A pankrátor, Fekete hattyú, Noé, vagy az Anyám! című filmeket készítette. Legújabb filmje a többszörös díjnyertes Samuel D. Hunter 2012-es The Whale-t (A bálna) című színdarabja alapján fog elkészülni. A forgatókönyvet maga Hunter írja, aki korábban a következőket mondta:

“Hatalmas álmom vált valóra azzal, hogy filmfeldolgozás készül az alkotásomból az általam nagyra becsült Aronofsky vezényletével.”

Most készülő filmjében azonban, bár már most is elhízott színésznek rengeteget kell enni következő szerepére. A szóban forgó történetben egy 270 kilós ember Charlie (Brendan Fraser) passióját mutatja be, amiben az idahói Mormon Country-ban élő remete szép lassan halálra eszi magát. Az egyetlen kiutat a lánya jelentené számára, aki már teljesen eltávolodott tőle, de mindennél jobban szeretné vele felvenni a kapcsolatot. Az elhidegült lánnyal sikerül is felmelegíteni a szálakat, ám egy éles nyelvű, és elképesztően boldogtalan tinédzser vált addigra a lányból. A “hatalmas szívű és vadul humoros” The Whale – A bálna című alkotásban “egy ember utolsó esélyét mutatja be a megváltásra”,  valamint azt, hogy “a szépség néha a legváratlanabb helyeken lakozik.”

Szerző: MéziMcFly

Így néz ki ma a Dallas-sorozat imádott Lucyja: a 63 éves színésznő bájos anyukává vált


Article Tags: · ·