FILMEZZUNK.HU
Hivatalossá vált, jön a The Batman 2!

Hivatalossá vált, jön a The Batman 2!

532

Hivatalossá vált, jön a The Batman 2!

Tekintettel arra, hogy még csak április végén járunk, és több nagy képregényes kötődésű mozifilm bemutatójára majd később kerül sor, korai lenne kijelenteni, hogy Matt Reeves Batmanje megnyerte volna az évet. Az viszont biztos, hogy előkelő helyen fog végezni, hiszen nemcsak a kritikusok imádják, hanem a nézők is, minek következtében már 750 millió dollár fölé jutott a mozipénztáraknál.

Batman (2022) - Kritika

Ha pedig ehhez hozzávesszük, hogy két spin-off sorozat is készül (az egyik végül a gothami rendőrség helyett az Arkham Elmegyógyintézetre fókuszál, a másik pedig a felismerhetetlenségig elmaszkírozott Colin Farrell alakította Pingvin karakterére), azaz egy különálló filmes univerzum épül, csupán idő kérdése volt, hogy a Warner mikor ad zöld utat a The Batman folytatásának.

Eddig sem volt titok, hogy Matt Reeves és alkotótársai trilógiában gondolkodtak, a színészek pedig több filmre írtak alá, ám a CinemaCon keretében a Warner hivatalosan is bejelentette, hogy jön az egyelőre még cím nélküli második rész, amit az egyszerűség kedvéért nevezzünk The Batman 2-nek.

Akik esetleg személycserétől tartottak, megnyugodhatnak, Reeves marad a rendezői székben, és Robert Pattinsont sem váltja fel egy másik színész. Ennél több részletet sajnos nem osztott meg a nyilvánossággal Toby Emmerich, a Warner Bros. Pictures Group elnöke, de aligha lövünk mellé, ha azt feltételezzük, hogy a második felvonásban viszontláthatjuk Andy Serkist Alfred Pennyworth, illetve Jeffrey Wrightot Gordon felügyelő szerepében. Sőt igazából azon se lepődnénk meg, ha újfent felbukkanna a Macskanő Zoë Kravitz alakításában, valamint a csak egy kivágott jelenetben látható Joker, akit Barry Keoghan keltett életre.

Batman (2022) – Kritika

(Via Gamestar.hu)

 


Article Tags: · · ·