FILMEZZUNK.HU
Vérfagyasztó szinkronos előzetest kapott Ethan Hawke horrorja, a Fekete telefon

Itt a Fekete telefon új, magyar szinkronos előzetese

1594

Itt a Fekete telefon új, magyar szinkronos előzetese

Vérfagyasztó előzetest kapott Ethan Hawke horrorja! Komoly márkát épített fel saját magából a Scott Derrickson író-rendező és szerzőtársa, C. Robert Cargill a Sinister című kis költségvetésű, de nagy bevételű horrorral (meg a folytatásával: Sinister – Az elátkozott ház). Most visszatérnek Fekete telefon című filmjükkel, amelynek Ethan Hawke a főszereplője, akárcsak a Sinisternek.

A történetet Joe Hill novellájából írták, és egy sorozatgyilkosról szól, aki gyerekeket rabol el, rettegésben tartva egy kisvárost. A gyilkoson kívül a címben jelzett fekete telefoné a másik főszerep, de nem szpojlerezzük el, mi célt szolgál, legyen elég annyi, hogy a film az amerikai Fantastic Festen óriási sikert aratott, leginkább Hawke dermesztő alakításának és a folyamatosan maximumra tekert feszültségnek köszönhetően.

A Fetele telefont az a Blumhouse Productions készítette, amely a Sinistert is, és rajtuk kívül már lassan megszámlálhatatlanul sok kis költségvetésű, de nagy sikerű horror/thrillert, amelyek egy részét jövedelmező franchise-zá fejlesztették. Nem kizárt, hogy a mostani távbeszélő készülékkel is fogunk még találkozni. Hazai premierdátum 2022. június 23-án!

A legfélelmetesebb horrorfilmek szereplői így néznek ki a valóságban


Article Tags: · ·