FILMEZZUNK.HU
Most már biztos - jön a legújabb Elvarázsolt kastély

Jön a legújabb Elvarázsolt kastély film!

913

Jön a legújabb Elvarázsolt kastély film!

Korábbi cikkünkben olvashattátok, hogy közel 20 év után új film készül a 2003-as fantasyvígjátékból, Az Elvarázsolt kastélyból. Akkor már megvolt a forgatókönyvíró Kattie Dippold (Női szervek, 2016-os Szellemirtók) személyében, a produkciós céget is szerződtették. Ám mostanra biztossá vált, hogy az újragondolásban már nem Eddie Murphyt láthatjuk viszont, mint főszereplőt. Most pedig a vidámparki attrakción alapuló film két főszereplőjét  mutatják be a nézőknek Tiffany Haddish (Esti iskola) és a nemrég Oscar-díjra jelölt LaKeith Stanfield (Tűnj el!) személyében.

Most már biztos - jön a legújabb Elvarázsolt kastély

A családi kalandfilmet az a Justien Simien rendezi, akinek a tévésorozata, a Dear White People nemsokára leköszön a Netflixen a negyedik szezonjával.

A történet egy családról fog szólni, amely egy kísértetjárta kúriába költözik. A családfő egy özvegy apa lenne, aki egykor hitt a természetfelettibe, azonban már csak rezignált idegenvezetőként dolgozik a New Orleansi francia negyedben – őt alakítaná Stanfield, Haddish pedig egy látnok lenne, akit a halottakkal való kommunikációra szerződtetnek le.

Szerző: MéziMcFly

20 döbbenetes filmes baki, amit biztosan nem vettél észre


Article Tags: ·