FILMEZZUNK.HU
Chris Hemsworth nem lassít - a Tyler Rake 2-re is szénné gyúrja magát (videó!)

Chris Hemsworth nem lassít – a Tyler Rake 2-re is szénné gyúrja magát (videó!)

1198

Chris Hemsworth nem lassít – a Tyler Rake 2-re is szénné gyúrja magát

Chris Hemsworth határozottan szeretne kitörni a Thor-skatulyából, erről árulkodik az is, hogy bevállalt néhány keményebb akciófilmet, így a 12 katonát és a Netflix sikerfilmjét, a Tyler Rake: A kimenekítést. A 2020-ban bemutatott akció-thrillernek jön a folytatás, sőt kapcsolódó spinoffok is készülhetnek hozzá, úgyhogy univerzummá bővülhet ez is a producerek, a Russo fivérek jóvoltából. A 2. részben természetesen visszatér Hemsworth a címszerepben, és már gyúr is rá keményen, mint azt legújabb Instagram-videója bizonyítja. Nézzétek meg magatok is alább, és ámuljatok!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Chris Hemsworth (@chrishemsworth) által megosztott bejegyzés

Valljuk meg, a sztárnak annyira nem is kell sokat tréningeznie, hiszen már a Thor: Szerelem és mennydörgésre, valamint Hulk Hogan-filmjére is sokat készült. De láthatóan emeli a téteket, és ezúttal nem csak karra és felsőtestre gyúr, hanem az erőnlétét és az állóképességét is fejleszti, ezt a célt szolgálja például a bokszolás. Egy Tyler Rake-kaliberű zsoldosnak szüksége is van erre, az biztos! Hemsworth egyébként le is írta, mi mindent csinál: átáll a nehézsúlyú edzésről egy ügyességet, erőnlétét és gyorsaságot fejlesztő programra.

“Adjunk ennek a kis tréningnek, had sikítsanak kegyelemért a tüdők!”

– fűzte hozzá a sztár. A program konkrétan a következőkből áll Chris Hemsworth leírása szerint: 3 perces boksz (kardió edzés gyanánt), 50 guggolás (alsó test), 40 spéci guggolási gyakorlat (a mobilitás fejlesztése végett), 25 fekve nyomás (felső test), 20 ismétlés minden más alapgyakorlat esetében, és persze 2 perces pihenő. Mindezt pedig 4 alkalommal csinálja végig. A poszt alatt több ismert kollégája is megszólalt: Jason Momoa “Boss”-nak nevezte, Jake Gyllenhaal két muszklis emojit küldött neki, Josh Brolin pedig megígérte, hogy “Amint befejezem ezt a pizzát, azonnal nekifogok én is”.

Miként az első részt, úgy a Tyler Rake 2-t is Sam Hargrave rendezi, forgatókönyvét pedig az egyik producer, Joe Russo írja.

8 érdekesség, amit még nem tudtál Chris Hemsworth-ről

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·