FILMEZZUNK.HU
Chris Rock ezúttal Johnny Depp ex-feleségéből csinált viccet

Chris Rock ezúttal Johnny Depp ex-feleségéből csinált viccet

1153

Chris Rock ezúttal Johnny Depp ex-feleségéből csinált viccet

Chris Rock ezúttal Johnny Depp volt feleségének, Amber Heardnek szólt be, aki ellen a hollywoodi színész rágalmazási pert indított. A tárgyalásokon több botrányos részletre is fény derült, ezek közül Chris Rock arra az esetre tett megjegyzést, miszerint Amber Heard belepiszkított a hitvesi ágyba.

A pofon vágott Chris Rock is végre megszólalt Will Smith taslija után

Áprilisban kezdődött Virginia államban Johnny Depp rágalmazási pere, amelyet a színész a volt felesége, Amber Heard ellen indított. A tárgyalóteremben sorra látnak napvilágot a botrányos események, elég csak a hitvesi ágyba piszkító feleségre vagy a színész vodkásüveggel levágott ujjára gondolni. Legutóbb az borzolta a kedélyeket, hogy Johnny Depp rendszerint gúnyos megjegyzésekkel és nevetgéléssel reagál ellenfele megjegyzéseire és megmozdulásaira, ami miatt akár el is bukhatja a rágalmazási pert. Az Oscar-gálán pórul jár humorista, Chris Rock a londoni Royal Albert Hallban tartott előadást, amelyen a Heard kontra Depp tárgyalásról, valamint az ágyban talált fekáliáról is elmondta a véleményét.

“Higgy minden nőnek, kivéve Amber Heardnek. Mégis mit szív? Belesz*rt az ágyába. Ha belesz*rsz valakinek az ágyába, akkor mindenben bűnös vagy.”

– fogalmazott Chris Rock. A humorista előadásában szót ejtett a közte és Will Smith között kialakul vitáról is. Mint emlékezetes, Will Smith az Oscar-gálán felpofozta Chris Rockot, miután az a színész feleségéről viccelődött. Chris Rock egy kopaszságra célzó poénnal találta be Jade Pinkett Smitht, aki alopeciában szenved, ami a haj kihullását eredményező, autoimmun betegség. A lap beszámolója szerint Chris Rock az előadás elején elmondta, hogy már jól van, és a hallását is visszanyerte a pofon után. Majd hozzátette, hogy erről nem viccelődik.

Will Smith lánya után a fia is kitálalt: mostantól a nemi irányultsága biszexuális

(Via Index.hu)


Article Tags: · · ·