FILMEZZUNK.HU
Zac Efron arcát teljesen tönkretette a botox

Zac Efron arcát teljesen tönkretette a botox

1756

Zac Efron arcát teljesen tönkretette a botox

A High School Musical egykori sztárjának, a 34 éves Zac Efronnak annyira megváltozott az arca az elmúlt időszakban, hogy rajongói szinte rá sem ismernek. A régen kisfiús és sármos vonásairól híressé vált színész már egyáltalán nem hasonlít pár évvel ezelőtti önmagára, a rajongói pedig úgy gondolják, hogy ennek a túlzott mértékű botox használat az oka. A botox injekció köztudottan kisimítja és feltölti az arcbőrt, pont úgy, mint Zac Efronnál: a színész legutóbbi interjújában pedig szemmel láthatóan alig tudja mozgatni az arcát, a vonásai eltűntek, mimikái pedig mintha nem is lennének – legalábbis a rajongói szerint.

Zac Efron arcát teljesen tönkretette a botox

Az E! tévécsatornának készült mini interjú során a színészt arról kérdezték, hogy részt venne-e egy esetleges High School Music film folytatásában, amire egyből igennel felelt – a rajongói viszont nem tudnak ezzel foglalkozni, mert teljesen megdöbbentette őket Zac Efron megjelenése. A videóra érkező kommentek hadában súlyosan kritizálták az Instagram felhasználók a színész arcát, akik teljesen kiborultak azon, hogy ennyire eltorzította Zac Efron a saját arcát.

Zac Efron arcát teljesen tönkretette a botox

A plasztikai sebészek szerint viszont nem egyértelmű, hogy a színész feltöltő beavatkozásokon esett át: páran friss botox injekciókra, néhányan hormon- vagy pajzsmirigy problémákra gyanakszanak, a TikTok közkedvelt plasztikai sebésze, Dr. Youn szerint viszont fogászati vagy más szájsebészeti beavatkozáson eshetett ár a sztár, azért változott meg ennyire az szája körüli rész. A plasztikai sebész arra kérte Zac Efron rajongóit, hogy ne találgassanak a színész arca kapcsán, hiszen sosem lehet tudni, kinek milyen egészségügyi probléma miatt duzzadhat meg az arca.

Döbbenet! Így néz ki a gyönyörű Alicia Silverstone smink nélkül!

(Via Elle.hu)


Article Tags: · ·