FILMEZZUNK.HU
Bruce Willis visszavonulása előtt még több filmet is csinált, amiből most az egyiknek kijött az előzetese! - White Elephant (Fehér elefánt)

Bruce Willis visszavonulása előtt még több filmet is csinált, amiből most az egyiknek kijött az előzetese!

899

Bruce Willis visszavonulása előtt még több filmet is csinált, amiből most az egyiknek kijött az előzetese!

Az új Bruce Willis-film végre jobbnak tűnik, mint a korábbiak. Bruce Willis tavaly 8 filmben szerepelt, melyek mindegyik nagyjából a zsé-kategóriát képviselte, 2020-szal szemben ekkor nem nagyon volt olyan darab, amit a nézők egy fokkal jobban értékeltek volna a vártnál. 2022-ben már májusra megérkezett a hatodik filmjének, a White Elephant (Fehér elefánt) előzetese.

Szereposztás szempontjából ez tűnik talán a legelitebbnek, hiszen Michael Rooker, Olga Kurylenko és John Malkovich van a partnerei között, mindössze a rendező, Jesse V. Johnson személy lohasztja le némiképp az elvárásokat, de közel sem annyira, mint a korábbi filmek esetében. Johnson ugyanis nem olyan rendező, aki évente 4-5 filmet készít, a korábban nagy filmeken kaszkadőrként dolgozó filmes olyan produkciókat jegyzett az elmúlt 5 évben, mint a The Debt Collector 2, a Maxx – A gyilkos düh, A megtorlás útján, a Véres hármas, a Virítsd a lóvét! és a Hullagyáros, tehát mondhatni Scott Adkins házi rendezője volt, és ezen filmek zöme az IMDb-n 6/10 körüli pontszámot kapott, ami ha nem csak rajongói elfogultság, akkor teljesen elfogadható teljesítmény a lakossági, azaz nem mozis műfajban.

Megható videó! A súlyos betegséggel küzdő Bruce Willis a garázsában tanítja korcsolyázni lányát

(Via SG.hu)


Article Tags: · ·