FILMEZZUNK.HU
Beszéljünk róla: a férfi hajnövesztés hatékony módszerei (x)

Beszéljünk róla: a férfi hajnövesztés hatékony módszerei (x)

658

Beszéljünk róla: a férfi hajnövesztés hatékony módszerei (x)

A férfi hajnövesztés, mint téma, roppant releváns az urak körében is – a dús hajkorona megléte ugyanis nem kizárólag a hölgyeket foglalkoztató kérdés. A különbség csupán az, hogy míg a nők minden követ megmozgatnak annak érdekében, hogy a hajuk újra szép és egészséges legyen, addig a férfiak inkább hajlamosak csendben tűrni a kopaszodással járó lelki gyötrődéseket.

Ennek viszont korántsem kell így lennie! A kiváló nívóval rendelkező VARGA Herbal produktumok a férfiak dús hajról szőtt álmait is valóra váltják. A hatékony férfi hajnövesztés a VARGA hajhullás elleni és hajerősítő készítményeivel egy olyan kúrát takar, amely akár 2-8 hét alatt látványos eredményekkel járhat.

A természetes kozmetikumok nem kevesebb, mint 19 különféle gyógynövény tiszta kivonatát tartalmazzák. A VARGA hajcseppek gazdag forrásai az ásványi anyagoknak, az aminosavaknak és a vitaminok is. A termék táplálja a hajhagymákat, serkenti a fejbőr vérkeringését, helyreállítja a sérült hajszálak szerkezetét. A férfi hajnövesztés sohasem volt még ilyen egyszerű, mint ma!

Lábszag ellen cipőbe – mi a megoldás?

Lábszag ellen cipőbe – ez az a téma, ami szintén sok fejfájást okoz az uraknak. Sokan a kellemetlen szagokat azzal próbálják leplezni, hogy nem veszik le napközben a cipőjüket, illetve az izzadás elkerülése végett nem hordanak zárt cipőket. Ez azonban csak részmegoldás, és nem a probléma valós gyökerének kiiktatása.

Lábszag ellen cipőbe a VARGA Lábspray nyújthatja az ideális megoldást. A természetes készítmény nem a kellemetlen szagok elfedésében játszik nagy szerepet, hanem magának a lábszagnak az okát szünteti meg. A lábszag oka a legtöbb esetben az egész napos erős lábizzadás, amelyet kiválthat a nem megfelelően szellőző cipők viselése mellett, többek között gombás fertőzés, illetve a lábak fokozott igénybevétele.

Többen lábszag ellen cipőbe fújnak különféle szintetikus összetételű szereket, de ezzel nem iktatják ki a kellemetlen jelenséget. A különféle növényi kivonatokból álló VARGA Lábspray nemcsak a szagok semlegesítésében jár élen, de csökkenti az izzadás intenzitását is, hatékonyan regenerálja a bőrt, felfrissíti és energetizálja a lábakat.


Article Tags: