FILMEZZUNK.HU
Johnny Depp győzelmével zárult az Amber Heard elleni ügye

Johnny Depp győzelmével zárult az Amber Heard elleni ügye

977

Johnny Depp győzelmével zárult az Amber Heard elleni ügye

Johnny Depp megnyerte rágalmazási perét volt felesége, Amber Heard ellen. Az esküdtszék ítéletét szerdán hozták meg és hirdették ki egy virginiai bíróságon, miután a testület három napon át tanácskozott hat hét rendkívül ellentmondásos tanúvallomás után. Heard jelen volt a tárgyalóteremben az ítélethirdetésen, míg Depp a tévén keresztül nézte az ítéletet az Egyesült Királyságból. Heard alig vagy egyáltalán nem reagált érzelmileg,csak lefelé nézett, miközben a bíró felolvasta az ítéletet.

Amber Heard sírva fakadt, miután felolvasták a bíróságon Johnny Depp üzeneteit

A ítélőszék 10 millió dolláros kártérítést és 5 millió dolláros büntető kártérítést ítélt meg, amelyet Heardnek kell megfizetnie. Az esküdtszék azonban egy vádpontban felelősnek találta Deppet Heard rágalmazásáért, arra kötelezték, hogy fizessen 2 millió dollár kártérítést.

Depp rágalmazásért perelte be Heardot, azt állítva, hogy a 2018-as Washington Postban megjelent cikke, melyben a színésző családon belüli erőszak áldozataként azonosította magát, tönkretette a karrierjét. Ezzel szemben azt állítja, hogy ő volt a bántalmazás áldozata a heves kapcsolatukban, és 50 millió dollárt követel, bár azt vallotta, hogy az ügyének célja, hogy helyrehozza az örökségét a gyermekei számára, és helyreállítsa a hírnevét a szórakoztatóiparban. Az ügy kirobbanása után ugyanis Hollywood gyakorlatilag hátat fordított a színésznek.

Johnny Depp a bíró előtt vallott: „Nem engedték, hogy igazam legyen, nem engedték, hogy hangom legyen”

A Karib-tenger kalózai franchise színésze tagadta, hogy valaha is megütötte volna Heardot, vagy bármelyik nőt életében, és mindvégig fenntartotta, hogy kapcsolatukban Heard volt a bántalmazó, nemcsak fizikailag, hanem érzelmileg is. A bíróságon a színésznő is elismerte, hogy “megütötte” Deppet, és az esküdtszék hangfelvételeken hallgathatta meg, ahogy kegyetlenül szidalmazza.

A jogi csapata szembeszállt Heard vallomásával és a fényképes bizonyítékokkal, és arról a napról faggatták, amikor Los Angelesben távoltartási végzést nyújtott be, mellyel egyidőben az arcán zúzódásokkal fotózták le. Depp csapata azt sugallta, hogy Heard figyelmeztette a várakozó paparazzókat, amit ő tagadott, továbbá azt állították, hogy feldúlta a lakását, hogy a verekedés látszatát keltse, mielőtt kihívta volna a rendőrséget. A Depp-csapat úgy festette le Heard vallomását, fotóit és tetteit, mint egy megrendezett, kiszámított, konspiratív cselszövést, hogy visszavágjon Deppnek egy olyan házasság után, amely mindenki szerint meglehetősen gyenge lábakon állt.

A Karib-tenger kalózainak csúf boszorkánya a valóságban ILYEN vadító szépség

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · ·