FILMEZZUNK.HU
Kevin Hart és Woody Harrelson közös filmje az év vígjátékát ígéri - Itt az első előzetes hozzá! - A torontói ember

Kevin Hart és Woody Harrelson közös filmje az év vígjátékát ígéri – Itt az első előzetes hozzá!

840

Kevin Hart és Woody Harrelson közös filmje az év vígjátékát ígéri – Itt az első előzetes hozzá!

Ha parádés szereposztásról van szó, a Netflix semmit sem bíz a véletlenre. Nincs ez másként A torontói ember esetében sem, amelyhez frissen landolt az előzetes, íme:

“Ez egy akcióthriller, nagy tétekkel, de sajnos a Nemzetbiztonság jövője egy kétbalkezes idióta kezében van, ez pedig Kevin Hart”

– nyilatkozta az Entertainment Weekly magazinnak Patrick Hughes rendező azzal kapcsolatban, milyen filmre is számíthatunk majd. Bár nagyon úgy tűnik, hogy Hart és Woody Harrelson egymás ellenségei lesznek majd ebben a sztoriban, a kettejük dinamikája nagyon hamar megváltozik.

“Nagy rajongója vagyok a haver-vígjátékoknak, és imádom, hogy a végén mindig olyan, mint egy szerelmi történet két olyan ember között, akik szöges ellentétben állnak egymással”

– tette hozzá a rendező. A torontói ember Woody Harrelson és Kevin Hart párosa mellet a további szerepekben érkezik Kaley Cuoco, Ellen Barkin, Ronnie Rowe, Jasmine Mathews, Lela Loren és Kate Drummond. A film június 24-én debütál a Netflix műsorkínálatában.

Kevin Hart felesége igazán dögös – így mutatnak együtt

 

 

 

 


Article Tags: · · ·