FILMEZZUNK.HU
Johnny Depp

“Az igazság soha nem veszik el” – Johnny Depp a számára kedvező ítélet után

762

“Az igazság soha nem veszik el” – Johnny Depp a számára kedvező ítélet után

Megszületett az ítélet Johnny Depp és Amber Heard április óta zajlott bírósági ügyében. Mint ismert, a színész 50 millió dollárra perelte be volt feleségét, mert az egy Washington Postban megjelent írásában olyan állításokat tett, amelyek jelentősen rontották a hollywoodi karrierjét. Amber Heard pedig 100 millió dollárra perelte volt férjét, amiért az a vádjaival jelentősen rontották a hollywoodi karrierjét.

Johnny Depp a bíró előtt vallott: „Nem engedték, hogy igazam legyen, nem engedték, hogy hangom legyen”

A végső ítélet szerint Amber Heard valótlant állított a Washington Postban megjelent írásában, ezért a bíróság megítélt Johnny Deppnek 15 millió dollár kártérítést, amiért rontotta volt férje hírnevét. Illik megemlíteni azt is, hogy a bíróság Amber Heard számára is megítélt 2 millió dollár kártérítést, amiért volt férje rontott a hírnevét. Az ítéletet természetesen Johnny Depp abszolút győzelemként élte meg, míg Amber Heard csalódottságának és megdöbbenésének adott hangot egy közleményben. A színésznő arról írt, hogy nehezen fogja megemészteni, hogy a rengeteg bizonyíték sem volt elég a volt férje befolyásával szemben. Ami pedig Johnny Deppet illeti, ő a következő közleményt tette az ítélethirdetés után:

„Hat évvel ezelőtt örökre megváltozott az életem, a gyermekeim, a hozzám közel állók és azoknak az embereknek az élete, akik hosszú évek óta támogattak és hittek bennem. Mindezt egyetlen szempillantás alatt. A médián keresztül hamis, nagyon súlyos és bűnös vádakkal illettek, kiváltva ezzel a gyűlölködő tartalmak végtelen áradatát, miközben soha semmiért nem emeltek vádat velem szemben. Ez kétszer is körbejárta a világot egyetlen nanoszekundum alatt és alapjaiban rengette meg az életemet és a karrieremet. Hat évvel később az esküdtszék adta vissza az életemet. Igazán megaláztak.”

– kezdte sorait A Karib-tenger kalózai filmek sztárja.

Johnny Depp a bíró előtt vallott: „Nem engedték, hogy igazam legyen, nem engedték, hogy hangom legyen”

“Nagyon hosszan gondolkoztam, mielőtt úgy döntöttem, hogy nem hagyom annyiban az ügyet tudván azt, hogy mennyi jogi akadályt kell majd leküzdenem, és hogy ezzel világszerte mindenki az én életemet fogja figyelni. Kezdettől fogva az volt a célja ennek az ügynek, hogy felszínre hozza az igazságot függetlenül a végkimeneteltől. Tartoztam ezzel az igazsággal a gyermekeimnek és mindazoknak, akik végig kitartóan támogattak. Most megnyugodhatok tudva azt, hogy végül sikerrel jártam.”

– folytatta a színész.

“Lenyűgöz és mindvégig lenyűgözött az a szeretet, támogatás és kedvesség, amely a világ minden tájáról áradt felém. Remélem, hogy a küldetésem, hogy kimondjuk az igazat, segít azoknak a férfiaknak és nőknek, akik az enyémhez hasonló helyzetben vannak, és sosem adják fel, akik támogatják őket. És remélem, hogy a bíróságra és a médiába is visszatér az ártatlanság vélelmének elve. Elismerem a bíró, az esküdtek, a bíróság személyzete és a serifek nagyszerű munkáját, akik a saját idejüket áldozták arra, hogy idáig eljussunk, valamint a szorgalmas és rendíthetetlen jogi csapatomét, akik bámulatos munkát végeztek, hogy megmutathassam az igazságot. A legjobb még hátra van és ezzel új fejezet kezdődik az életemben. Veritas numquam perit. Az igazság soha nem veszik el.”

– zárta sorait Johnny Depp.

“Óriási visszalépés ez a nők számára” – Amber Heard az ítélet után

 

 


Article Tags: · ·