FILMEZZUNK.HU
"Óriási visszalépés ez a nők számára" - Amber Heard az ítélet után

“Óriási visszalépés ez a nők számára” – Amber Heard az ítélet után

1457

“Óriási visszalépés ez a nők számára” – Amber Heard az ítélet után

Nem sokkal az ítélet kihirdetése után Amber Heard csalódottságának adott hangot a közösségi médiában, miután elveszítette a rágalmazási pert Johnny Deppel szemben.

Lehet, hogy Amber Heard összes jelenetét kivágják az Aquaman 2-ből?

“A csalódottság, amit ma érzek, szavakkal leírhatatlan. Megszakad a szívem, hogy a számos bizonyíték még mindig nem volt elég ahhoz, hogy szembe szállhassak volt férjem aránytalan hatalmával és befolyásával. Még csalódottabb vagyok amiatt, amit ez az ítélet más nők számára jelent. Ez egy nagy visszalépés. Visszaállítja az idő kerekét egy olyan korszakba, amikor egy nőt, aki felemelte a szavát és beszélni mert, nyilvánosan is megszégyeníthettek és megalázhattak. Visszaveti azt az elképzelést, hogy a nők elleni erőszakot komolyan kell venni”

– írja a színésznő.

“Úgy vélem, Johnny ügyvédeinek sikerült elérniük, hogy az esküdtszék figyelmen kívül hagyja a szólásszabadság kulcsfontosságú kérdését, és figyelmen kívül hagyja azokat a bizonyítékokat, amelyek annyira meggyőzőek voltak, hogy nyertünk az Egyesült Királyságban. Szomorú vagyok, hogy elvesztettem ezt az ügyet. De még szomorúbb vagyok, hogy úgy tűnik, elvesztettem egy olyan jogot, amelyről azt hittem, hogy amerikaiként megillet – hogy szabadon és nyíltan beszéljek”

– zárja a közleményét Amber Heard. Míg az esküdtszék Deppnek 10 millió dollár kártérítést és 5 millió dollár büntető kártérítést ítélt meg, addig Heardnek 2 millió dollár kártérítést ítélt meg ellenkérelme miatt. A Variety magazin beszámolója szerint az esküdtszék ítélete szerint Heard a véleménycikkben szereplő három kijelentés mindegyikével rágalmazta Deppet. Az esküdtszék azt is megállapította, hogy Heard “tényleges rosszindulattal” cselekedett, ami azt jelenti, hogy meg voltak győződve arról, hogy a kijelentéseket úgy tette, hogy tudta, hogy hamisak.

Reese Witherspoon lánya bejelentette, hogy mostantól a nemi irányultsága pánszexuális

(Via mafab.hu)


Article Tags: ·