FILMEZZUNK.HU
Amber Heard összes jelenetét törli a Warner az Aquaman 2-ből?

Amber Heard összes jelenetét törli a Warner az Aquaman 2-ből?

1037

Amber Heard összes jelenetét törli a Warner az Aquaman 2-ből?

A Johnny Depp vs. Amber Heard rágalmazási ügy ítéletét követően a megbízható bennfentes, KC Walsh megjegyezte, hogy a Warner Bros. Pictures törölni fogja a színésznő jeleneteit az Aquaman és az Elveszett királyságból. A hírek szerint a Warnernél nemrég egy felsőbb vezetők közötti megbeszélést tartottak, ott hozták meg ezt a döntést.

Lehet, hogy Amber Heard összes jelenetét kivágják az Aquaman 2-ből?

Amber Heard a legtöbb jelenetét Londonban forgatta még 2021 őszén, és eltávolítását egy képernyőn kívüli halálesettel magyarázhatják. A pletykák szerint a karaktere, Mera a folytatás elején szülés közben halhat meg.

A lépés várhatóan segít távol tartani a negatív sajtót a DC-moziuniverzum jövőre érkező részétől, ami a The Flash film miatt már így sem áll jól. Ezra Miller sorozatos botrányait követően állítólag felmerült, hogy lecserélik a főszereplőt, de mivel a színész tulajdonképpen minden jelenetben szerepel, az egész filmet újra kellett volna forgatni, a Warner pedig ennyire mélyen nem szeretett volna a zsebébe nyúlni. Az Aquaman és az elveszett királyság várhatóan 2023. március 16-án kerül a magyar mozikba, a The Flash pedig 2023 júniusában.

“Óriási visszalépés ez a nők számára” – Amber Heard az ítélet után

(Via Filmsor.hu)


Article Tags: · ·