FILMEZZUNK.HU
Johnny Depp visszatérhet Jack Sparrow kapitány szerepében!

Johnny Depp visszatérhet Jack Sparrow kapitány szerepében!

1724

Johnny Depp visszatérhet Jack Sparrow kapitány szerepében!

Johnny Depp karrierje rendesen megszenvedte az utóbbi néhány évet, mivel részben ex-felesége családon belüli erőszakkal kapcsolatos vádjainak köszönhetően elveszített néhány kulcsfontosságú szerepet (pl. a Legendás állatok-franchise Grindelwaldját). A sztár ugyanakkor a napokban megnyerte az Amber Heard ellen indított rágalmazási perét, ami egyesek szerint egyfajta tiszta lapot is jelenthet számára Hollywoodban.

Óriási fordulat: Johnny Depp mégis visszatérhet, mint Jack Sparrow!

Legalábbis egy meg nem nevezett, egykoron a Disney-nél dolgozó döntéshozó ezen a véleményen van:

“Teljes mértékben azon a véleményen vagyok az ítéletet követően, hogy A Karib-tenger kalózai-franchise rebootjában megmaradhat a Johnny Depp által játszott Jack Sparrow kapitány. Egyszerűen túl sok a potenciál a mozibevételekben, ráadásul a karakter is szerves részét képezi a Disney kultúrájának. Most pedig, hogy Jerry Bruckheimer producer épp a Tom Cruise főszereplésével készült Top Gun: Maverick óriási sikerében fürdőzik, egyre inkább úgy tűnik, hogy igény van a nagy, nézőket bevonzó hollywoodi sztárokra az olyan népszerű franchise-okban, mint amilyen A Karib-tenger kalózai is.”

Azt azért mindenképpen fontos megjegyezni, hogy ez a névtelen bennfentes jelenleg nem dolgozik a Disney-nél, ő csak mint szakértő spekulál arról, hogy mi lehet Depp sorsa a továbbiakban. Jerry Bruckheimer nevét pedig nemcsak a Top Gun kapcsán kell emlegetni, hiszen A Karib-tenger kalózai-filmek mögött is ő áll, szóval elég komoly beleszólása van abba, hogyan folytatódjon a franchise.

Johnny Depp győzelmével zárult az Amber Heard elleni ügye

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·