FILMEZZUNK.HU
"Én még mindig szeretem őt, semmi rosszindulat nincs bennem iránta!" - Johnny Deppről kérdezték Amber Heardöt

“Én még mindig szeretem őt, semmi rosszindulat nincs bennem iránta!” – Johnny Deppről kérdezték Amber Heardöt

1009

“Én még mindig szeretem őt, semmi rosszindulat nincs bennem iránta!” – Johnny Deppről kérdezték Amber Heardöt

Amber Heard elárulta a per utáni terveit és azt, hogy miért szereti még mindig Johnny Deppet. A tárgyalás utáni első interjújának második részében Amber Heard az NBC News Savannah Guthrie-nak a “Today” című műsorában mesélt volt férjéről.

"Én még mindig szeretem őt, semmi rosszindulat nincs bennem iránta!" - Johnny Deppről kérdezték Amber Heardöt

“Szeretem őt. Teljes szívemből szerettem őt. És mindent megtettem, amit tudtam, hogy egy mélyen megromlott kapcsolatot működőképessé tegyek. De nem sikerült. Semmi rossz érzés vagy rosszindulat nincs bennem iránta. Tudom, hogy ezt talán nehéz megérteni, vagy esetleg épp nagyon is könnyű. Ha valaha is szerettél valakit, akkor könnyűnek kell lennie.”

– felelte Heard a Johnnyról szóló kérdésre. Amikor megkérdezték tőle, aggódik-e amiatt, hogy Depp újra beperli őt rágalmazásért, Heard azt mondta:

“Félek, hogy bármit is teszek, bármit is mondok vagy hogyan mondom, amit mondok, minden lépésem újabb lehetőséget jelent majd arra a fajta elhallgattatásra, amit eddig is tettek velem.”

A kérdező felhozta Depp Heardnek küldött sms üzenetét, miszerint ” globális megaláztatást” fog elszenvedni és megkérdezte Heardot, hogy szerinte ez valóra vált-e.

Amber Heard sírva fakadt, miután felolvasták a bíróságon Johnny Depp üzeneteit

“Tudom, hogy megígérte. Én tanúskodtam erről. Nem vagyok jó áldozat, ezt megértem. Nem vagyok szimpatikus áldozat. Nem vagyok tökéletes áldozat. De amikor tanúskodtam, arra kértem az esküdteket, hogy csupán emberként tekintsenek rám, és hallgassák meg, ahogya a saját szavaimmal elmondom, mi történt velem.”

A virginiai tárgyalás befejezése óta Heard ügyvédje, Elaine Bredehoft azt mondta, hogy ügyfele fellebbezni kíván az ítélet ellen. A Guthrie-interjú a “Dateline NBC” június 17-i, pénteki epizódjában lesz látható. A nézők a Dateline különleges kiadásának egy részét holnap streamelhetik a Peacockon, mielőtt pénteken 20 órakor ET az NBC-n adásba kerülne.

Amber Heardöt nem vágják ki az Aquaman 2-ből

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·