FILMEZZUNK.HU
Tudta? Chris Pratt hajléktalan volt, mielőtt felfedezték volna

A képregények alapján Chris Pratt karaktere A galaxis őrzői 3-ban biszexuális poliámor lesz

5499

A képregények alapján Chris Pratt karaktere A galaxis őrzői 3-ban biszexuális poliámor lesz

Az egyik legutóbbi képregényből derült ki, hogy a Galaxis őrzőiben megjelenő karakter Peter Quill, akit Chris Pratt nyíltan keresztény színész játszik, egy biszexuális poliámor, azaz többszerelmű. Ráadásul a képregényben nem egy “egyszerű coming out-ról” van szó, hanem egy durva, pornografikus jelenettel jelentették be mindezt. A szexuális jelenet helyszíne a képregény szerint egy ősi templom, ahol a főhősnek újjá kell születnie a poliámor személyisége számára. A képregény oldalának címe pedig „A halál és az újjászületés háza”.

Biszexuális poliámor lett a Galaxis Őrzői főszereplője

Chris Pratt, színész, aki a nagy sikerű Galaxis Őrzői c. MARVEL filmben alakítja ezt a karaktert régóta keresztény, és nyíltan felvállalta, hogy rendszeresen jár gyülekezetbe feleségével, Katharine Schwarzeneggerrel, akivel nem rég született meg első kislányuk. A színész többször a Bibliát idézi díjátadókon és rengeteg támadást kapott már azért, mert pár éve komolyabban veszi a hitéletét és konzervatívabban gondolkodik, sőt Trumpra szavazott.

Az Instagramon, amikor megjelent a hír nagyon sokan örültek, hogy ezzel a keresztény színész végre rá lesz kényszerítve egy liberális szerepre a filmekben is, ha az adaptálja a képregény történeteit. Azonban rengetegen a védelmére is keltek a férfinek, mondván, hogy Hollywood rendkívül keresztényellenes és teljesen egyértelmű, hogy Prattet hite miatt folyamatosan piszkálja a szórakoztatóipar. Ami biztos, hogy ha a Marvel új irányvonalából indulunk ki, könnyen elképzelhető, hogy Chris Pratt karakterét tényleg ebbe az irányba akarják majd terelni.

Durván üvöltözött Tom Hanks egy rajongójával az utcán – Videó!

(Via Hit Rádió)


Article Tags: · · · ·