Az HBO újabb Trónok harca-sorozatot fejleszt Kit Harington főszereplésével!

Az HBO újabb Trónok harca-sorozatot fejleszt Kit Harington főszereplésével!

335

Az HBO újabb Trónok harca-sorozatot fejleszt Kit Harington főszereplésével!

Jön a Trónok harca folytatása Jon Snow-val a középpontban! A Trónok harca nyolc évadának végén Havas Jon (Kit Harington) kénytelen volt északra költözni, hogy Westerosból száműzve a Falon túl élje életét. Az ottani tapasztalatai állhatnak majd az új sorozat középpontjában. Legalábbis egybehangzó hírek szerint az HBO folytatást készít a sikeres fantasy-szériához.

A Trónok harca sztárja súlyos alkoholproblémákkal küzdött a forgatás során - Kit Harington és Emilia Clarke

Annyit tudni, hogy Kit Harington visszatér Jon Snow szerepében az új sorozatban, és ő lesz a történet középpontjában. Hogy a sorozat csak a Faltól északra eső kalandjaira fog-e koncentrálni, vagy esetleg hősünk visszatér Westerosba, nem tudni. Különösen ez utóbbi tenné lehetővé más karakterek visszatérését is. Ne feledjük Jon testvéreit, Arya Starkot (Maisie Williams), Sansa Starkot (Sophie Turner) és Bran Starkot (Isaac Hempstead Wright), aki végülis királyként uralkodik az ország felett.

Hogy mikor készülhet el ez a széria, azt egyelőre nem tudni, de annyi biztos, hogy nagyon hamar visszatérhetünk a Trónok harca világához, ugyanis 2022. augusztusában az HBO Max-on debütál a Sárkányok háza.

16 sorozatsztár, akinek kinézetét megnézheted híres sorozatának első részéből! És így néznek ki most…

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · ·

Nox App Player Download