FILMEZZUNK.HU
Ben Stiller találkozott az ukrán elnök Zelenszkijjel, aki a hősének nevezett

Ben Stiller találkozott az ukrán elnök Zelenszkijjel, akit a hősének nevezett

1258

Ben Stiller találkozott az ukrán elnök Zelenszkijjel, aki a hősének nevezett

Ben Stiller szombati lengyelországi látogatása után Ukrajnába érkezett, hogy találkozzon Volodimir Zelenszkij elnökkel. A színész az ENSZ jószolgálati nagyköveteként utazott Európába, Zelenszkijjel való találkozás mellett pedig látogatást tett Irpinben is, ahol megtekintette a háborús romokat.

Ben Stiller találkozott az ukrán elnök Zelenszkijjel, aki a hősének nevezett

“Egy dolog látni ezt a pusztítást a tévében vagy a közösségi oldalakon. Más dolog mindezt a saját szemünkkel látni. Ez sokkal megrázóbb”

– mondja Stiller a közösségi médiában.

“Amit Irpinben láttak, az határozottan borzalmas. De még rosszabb, ha csak elképzelni is, hogy mi történik azokon a településeken, amelyek keleten még mindig ideiglenes megszállás alatt állnak”

– mondta Ben Stiller Zenelszkijnek. A színész a beszélgetés során azt is megjegyezte, hogy hősként tekint az ukrán elnökre.

“Itt találkozom azokkal az emberekkel, akik az ukrajnai háború miatt kénytelenek elmenekülni otthonukból. Az emberek történeteket meséltek arról, hogyan változtatta meg az életüket a háború – hogyan vesztettek el mindent, és hogyan aggódnak mélyen a jövőjük miatt”

– tette hozzá Stiller a közleményében, aki Lengyelországban több háborús menekülttel is találkozott.

“Az évek során volt szerencsém találkozni menekültekkel és menedékkérőkkel a világ minden tájáról, Szíriából, Közép-Amerikából, Afganisztánból, Irakból és most Ukrajnából. A világ oly sok részén pusztít a háború és az erőszak az embereket, és maradandó traumákat hagy maga után. A menekülésre kényszerült emberek védelme kollektív globális felelősség. Nem szabad elfelejtenünk, hogy ez bárkivel, bárhol megtörténhet”

– folytatta Stiller a közleményében.

Elhunyt Ben Stiller és Son Goku magyar hangja, Lippai László

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·