FILMEZZUNK.HU
Minőségi Makita szegélynyíró megfizethető áron (x)

Minőségi Makita szegélynyíró megfizethető áron (x)

537

Minőségi Makita szegélynyíró megfizethető áron (x)

A kerti gépek világában jól hangzó márkanév, a Makita szegélynyíró kategóriában is a legjobbak közé tartozik. Ha kertes házban laksz, az elmúlt hetekben Te is szembesülhettél azzal, hogy a szépen lenyírt gyep pillanatok alatt milyen hosszúra képes visszanőni. A kert rendszeres karbantartása nemcsak esztétikai szempontból fontos, de a gyorsan elszaporodó gyomnövények megfékezése saját és a környezetünkben élők egészsége miatt is kiemelten lényeges. A Makita szegélynyíró pedig remek eszköz lehet a szép és rendezett képet mutató kert fenntartásában.

Megbízható minőséget képvisel a Makita szegélynyíró

A Makita termékek hosszú évek, évtizedek óta bizonyítják a magas műszaki színvonalukat és megbízhatóságukat. A Makita szegélynyíró sem lóg ki a sorból, legyen szó a benzinmotoros, elektromos vagy akkus változatokról. Minden típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai egymással összevetve, de ha az átlagos, ház körüli munkákra gondolunk, talán az akkus Makita szegélynyíró nyújtja a legjobb szolgálatot.

A modern típusok már nagyteljesítményű akkumulátorral felszerelve szerezhetők be, amelyeknek a kapacitása bőségesen elegendő egy kisebb terület rendszeres karbantartására. Kifejezetten halkan üzemelnek, főleg egy benzinmotoros modellel összevetve, így a szomszédokat sem fogod szükségtelenül zavarni, ha szeretnéd egy kicsit rendbe tenni az udvart. A használatukhoz nincsen szükség vezetékre sem, így egyszerűen és praktikusan nyírhatod le a füvet.

Ideális megoldás az átlagos méretű kertekbe

Egy nagyobb zöld terület karbantartására talán még mindig a fűnyírók jelentik az ideális választást, de a modern Makita szegélynyíró tökéletes lehet egy átlagos méretű udvarba. Fontos, hogy még a vásárlás előtt pontosan mérd fel az igényeidet és a kerted paramétereit, hogy a megfelelő kapacitással rendelkező darabot sikerüljön választanod.

Nincsen ugyanis annál kellemetlenebb érzés, mint amikor fűnyírás középen egyszer csak lemerül az akku és leáll a készülék. Szerencsére az újabb típusoknál erre is gondolnak és lehetőséged van folyamosan figyelemmel kísérni a töltöttségi szintet. Ugyanakkor, ha szükséges, érdemes lehet egy pótakkumulátor felől is gondoskodni, amely adott esetben gyors utánpótlást jelenthet, ha arra lenne szükség.

Valamennyi típus nemcsak könnyen kezelhető, de hasznos biztonsági funkciókkal is rendelkezik. Az úgynevezett aktív visszacsatolás érzékelő technológia (AFT) képes észlelni, ha a penge elakadna valamiben és azonnal kikapcsolja a motort. A kiváló por és cseppálló borításnak köszönhetően pedig ellenáll a fröccsenő víznek, valamint a pornak, amely kifejezetten előnyös tulajdonság egy esősebb nyári időszakban.


Article Tags: · ·