FILMEZZUNK.HU
Amber Heard több millió dolláros üzlettel ‘állhat bosszút’ Johnny Deppen

Amber Heard több millió dolláros üzlettel ‘állhat bosszút’ Johnny Deppen

1067

Amber Heard több millió dolláros üzlettel ‘állhat bosszút’ Johnny Deppen

A Johnny Deppel szemben elvesztett rágalmazási per után Amber Heardnek kétségtelenül bevételre van szüksége, illetve a renoméján is javítania kell majd a jövőben. A OK! Magazine értesülései szerint a színésznő nemrégiben egy nagyszabású szerződést kötött egy kiadóval egy kötet megírására, amelyben mindent kitálal az elmúlt év történéseivel kapcsolatban.

Amber Heard több millió dolláros üzlettel ‘állhat bosszút’ Johnny Deppen

Heard ügyvédje a The Today Show-ban beszélt arról az ítélethirdetés után, hogy védencének nem áll rendelkezésére akkora összeg, hogy ki tudja fizetni a kártérítést volt férjének, így nagyon úgy tűnik, hogy fellebeznek majd az ítélet ellen. A hétvégén a TMZ közzétett egy videót, amelyen Heard és nővére, Whitney Henriquez ruhákat vásárol a TJ Maxx diszkontláncnál a New York-i Bridgehamptonban, amellyel azt kívánták hangsúlyozni, hogy a színésznőt anyagilag súlyosan megviselte a per elvesztése, sokan viszont ebben is egyszerű marketingfogást látnak.

Heard 2 millió dolláros kifizetést kapott az Aquaman 2 után, amellyel kapcsolatban szintén azt állította, hogy kivágták a jeleneteit, a stúdió mindezt cáfolta, ugyanakkor azt nem titkolta, hogy csakugyan csökkentették Heard szerepeltetését a produkcióban.

A fentebb említett könyvszerződés milliókat jelenthet Heard számára, aki “befejezettnek tekinti hollywoodi karrierjét”, ezt állítja legalábbis egy színésznőhöz közel álló bennfentes. Bár a könyvszerződés részletei nem ismertek, beleértve azt is, hogy ki adná ki, a bennfentes azt állítja, hogy Amber Heard “már tárgyalásban van és izgatottan várja a dolgot”, és hogy “jelenleg nincs vesztenivalója, így mindent el akar mondani”.

Heardnek komoly negatív visszhanggal kell megküzdenie. A rágalmazási per egyik névtelen esküdtje az ABC Newsnak adott interjúban elmondta, hogy az esküdtszék egyszerűen nem hitte el Heard egyetlen állítását sem, amelyeket a tanúvallomásában tett. Az illető azt is elmondta, hogy az esküdtszék a megbeszélésen “krokodilkönnyeknek” nevezte Heard sírását, mivel szemmel láthatóan gyorsan váltogatta az érzelmeit.

Így ünnepelt Robert Downey Jr., miután Johnny Depp megnyerte az Amber Heard elleni perét

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·