FILMEZZUNK.HU
Hatalmas siker Sandra Bullock új filmje, a Megbocsáthatatlan!

Sandra Bullocknak elege lett Hollywoodból, határozatlan időre felhagy a filmezéssel

1460

Sandra Bullocknak elege lett Hollywoodból, határozatlan időre felhagy a filmezéssel

Sandra Bullock azt mondja, szünetet tart Hollywoodban. Az Oscar-díjas színésznő még márciusban árulta el, hogy szünetet tart karrierjében. A PEOPLE magazinban tisztázta, hogy “nem vonul vissza”, csak “egy ideig nem akar kamera előtt lenni”.

Le a kalappal! Sandra Bullock 57 évesen is bomba formában van

Az 57 éves Bullock a The Hollywood Reporternek – miközben arról beszélt, hogy Az elveszett város című vígjátékával átlépte a 100 millió dolláros mérföldkövet a hazai jegypénztáraknál – azt mondta, hogy “annyira kiégettnek” érzi magát.

“Nem akarok senki máshoz igazodni a saját időbeosztásomon kívül. Annyira ki vagyok égve. Annyira fáradt vagyok, és annyira nem vagyok képes egészséges, okos döntéseket hozni, és ezt tudom is”

– mondta, hozzátéve, hogy tényleg nem tudja, meddig fog tartani a tervezett szünet.

“A munka mindig is állandó volt számomra, és olyan szerencsés voltam benne. Rájöttem, hogy esetleg a mankómmá is vált… Olyan volt, mintha állandóan kinyitnám a hűtőt, és keresnék valamit, ami soha nem is volt benne. Azt mondtam magamnak: Ne itt keresd, mert itt nem találod. Neked már megvan és légy nyugodt akkor is, ha nincs munkád, ami érvényesítene téged”.

Sandra Bullock visszavonul a színészettől – Csak a családjára és a gyerekeire szeretne koncentrálni

Bullock még márciusban mondta a PEOPLE magazinnak, hogy alig várja, hogy több időt tölthessen “gyönyörű kisbabáival”, Louis fiával és Laila lányával.

“Inkább velük vagyok minden nap, és emlékeket szerzek velük, minthogy haragudjanak rám és bosszankodjanak. Soha nem mondtam, hogy visszavonulok, hacsak amíg a babákkal töltött idő alatt nem döntök úgy mégis, hogy visszavonulok. De, ha így alakul, akkor azt majd bejelentem.”

Ezt megelőzően az Entertainment Tonightnak azt nyilatkozta, hogy visszavonul a munkától, hogy a családot helyezze előtérbe.

“Jelenleg, és nem tudom, meddig fog ez tartani, ott kell lennem, ahol a legboldogabb vagyok. Nagyon komolyan veszem a munkámat, amikor dolgozom. Ez egy 24/7-es munka, és én csak a gyermekeimmel és a családommal akarok lenni 24/7-ben.”

– mondta Bullock, aki legközelebb a A gyilkos járat című akciófilmben tűnik fel.

Jön a Doktor Szöszi 3. része, Reese Witherspoon is visszatér!

(Via mafab.hu)


Article Tags: ·