FILMEZZUNK.HU
Jöhet egy új Rendőrakadémia film, ráadásul az eredeti szereplőkkel?

Az eredeti szereplőkkel jöhet egy új Rendőrakadémia film!

6304

Az eredeti szereplőkkel jöhet egy új Rendőrakadémia film!

Augusztus végén ünnepelte hatvankettedik születésnapját a Rendőrakadémia széria sztárja, Steve Guttenberg, akit utoljára az 1987-es Rendőrakadémia 4. – Civil osztagban láthattuk a karaktere, Mahoney bőrébe bújva (noha a franchise utolsó része nem ez, hanem az 1994-es Rendőrakadémia 7.: Moszkvai küldetés volt). Viszont most nagyon úgy tűnik, hogy ennyi év kihagyás után visszatérnek a rend lökött őrei.

Jön az új Rendőrakadémia-film

Twitteren ugyanis az egyik rajongó érdeklődött a színésztől, miszerint az új Rendőrakadémia filmen dolgozik-e Londonban, mire Guttenberg rávágta, hogy a széria következő része közeleg, bár részleteket még nem árulhat el róla, de már egy ajándéktáskában vár készen arra, hogy leleplezzék. Reméljük, hogy Mahoney nem járatja velünk a bolondját és a válasz azt jelzi, hogy valóban jön a következő Rendőrakadémia rész. Imádnánk, ha abban már Guttenberg lenne a rendőrfőnök, de persze Harris kapitány (G.W. Bailey) cameójának is örülnénk, beleértve a széria többi arcát is.

Gyászhír: Elhunyt Howard Hesseman, a Rendőrakadémia sztárja

2016-ban egyébként még úgy volt, hogy elkészül a Rendőrakadémia rebootja, méghozzá a Key & Peele duóval az élen (Keegan-Michael Key, Jordan Peele), amely a készítők szerint Az utolsó műszak és a M.A.S.H. filmekből merített volna ihletet, ám azóta sem hallottunk a projektről, így nyilván befuccsolt.

Alig fogod felismerni a Star Wars egykori gyereksztárját: mutatjuk, hogy néz ki most a kis Anakin

(Forrás: Puliwood.hu)


Article Tags: · ·