FILMEZZUNK.HU
Új Die Hard film jöhet Charlize Theronnal, amiben a főhősnő a saját neméhez vonzódna

Új Die Hard film jöhet Charlize Theronnal, amiben a főhősnő a saját neméhez vonzódna

2110

Új Die Hard film jöhet Charlize Theronnal, amiben a főhősnő a saját neméhez vonzódna

Egyre több helyen jelent meg a hír, miszerint jön egy esetleges Die Hard reboot, amelyben maga Charlize Theron vinné a főszerepet, sőt mi több, a filmben nem barátja, hanem barátnője lenne.

10 érdekesség, amit talán még nem tudtál a szülinapos Charlize Theronról

Szóval nem egy szimpla női főszereplős koncepcióról lenne szó, a felvetés szerint ugyanis Theron McClane szerepében ugyanúgy felesége életét igyekezne megmenteni.

“A leszbikus karácsonyi romantikus vígjátékok mind kiválóak ugyan, de amit igazán szeretnék látni, az egy Die Hard Charlize Theron főszereplésével”

– írja a Twitteren egy bizonyos Francis O. A válasz nem is váratott magára sokáig, hiszen a bejegyzést maga Theron is repostolta, amelyhez csupán annyit fűzött hozzá, hogy

“Hol kell aláírnia?”

Ezután egy picit bővebben is kifejtette a véleményét:

“Szerintem ez egy remek ötlet. Ezért is reagáltam rá a Twitteren, egyszerűen arra gondoltam, hogy ez briliánsan hangzik. Ennek az embernek forgatókönyveket kellene írnia, mert ez tényleg egy zseniális ötlet. Az meg a ráadás, hogy két nő benne a főszereplő.”

Ehhez a hullámhoz pedig azonnal csatlakozott Aisha Tyler is, aki mindezek alapján szintén örömmel részt venne egy ilyen projektben. Theront tudjuk, hogy nem kell félteni egy akcióhős szereptől, legutóbb az Atomic Blonde-ban zúzott egy nagyot, így egész biztosan egy Die Hard filmben is megállná a helyét.

Alig fogod felismerni a Star Wars egykori gyereksztárját: mutatjuk, hogy néz ki most a kis Anakin


Article Tags: · · ·