FILMEZZUNK.HU
Amber Heard ügyvédje hivatalosan is jelezte, hogy fellebbeznek Johnny Depp ellen

Amber Heard ügyvédje hivatalosan is jelezte, hogy fellebbeznek Johnny Depp ellen

967

Amber Heard ügyvédje hivatalosan is jelezte, hogy fellebbeznek Johnny Depp ellen

Jó hosszú tárgyalást követően a virginiai Fairfaxben bírósági ítélet született Johnny Depp és Amber Heard ügyében június elején, ennek értelmében bár Heardöt is megilleti a kártérítés, de összességében ő járt rosszul, hiszen a neki megítélt 2M$-val kiigazítva 8,35M$-t kell perkálnia Deppnek, amiért 2018-as cikkével rágalmazta a sztárt. A drámának azonban még nincs vége, mert a színésznő ügyvédje a bíróságon hivatalossá tette, hogy szándékoznak fellebbezni. Ez persze nem lesz egyszerű.

"Óriási visszalépés ez a nők számára" - Amber Heard az ítélet után

A Deadline értesülései szerint június 24-én Penney Azcarate bíró tartott egy rövid és állítólag feszült hangulatú meghallgatást a fairfaxi bíróságon a végső ítélet formális véglegesítésének, dokumentálásának ügyében, ahol jelen volt Johnny Depp jogi képviselője és Amber Heard fő ügyvédje, Elaine Charlson Bredehoft is, aki tisztázta, hogy ügyfele fellebbez az esküdtszék döntése ellen, tehát nem egyeztek meg a szemben álló felek a fizetendő összeggel kapcsolatban. Azcarate viszont figyelmeztette Bredehoftot arra, amivel bizonyára az ügyvéd is tisztában van, hogy az állam törvényei szerint a fellebbezéshez a színésznőnek ki kell fizetnie a 8,35M$-s kötelezettségét 6%-os éves késedelmi kamattal. Ám egyelőre Amber Heardnek nem áll rendelkezésére ez a pénzösszeg, nem tud eleget tenni a kötelezettségnek a jogi képviselő állítása szerint. További probléma, hogy nagyjából 21 nap maradt arra, hogy megtegyék a megfelelő lépéseket a fellebbezéshez.

Amber Heard több millió dolláros üzlettel ‘állhat bosszút’ Johnny Deppen

Bár Heard gyermeke nevelésére akar koncentrálni, ügyvédje már rögtön a tárgyalást követő interjújában felvetette, hogy nem hagyják annyiban az ítéletet, mivel hisznek a színésznő ártatlanságában, amiért pedig harcolni kell, főleg, hogy az esküdtszéket befolyásolta a közösségi média. Az egyik esküdt is megszólalt a közelmúltban, szerinte Amber Heard rosszul “játszott”, könnyezése őket sem győzte meg, és nem, nem azért, mert bárkire is hatott volna a Facebook vagy a Twitter, mivel sokuknak nincs is profilja ezeken az oldalakon.

Így ünnepelt Robert Downey Jr., miután Johnny Depp megnyerte az Amber Heard elleni perét

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·