FILMEZZUNK.HU
A Mad Max után új filmet rendezett George Miller, aminek szinkronos előzetesétől dobtunk egy hátast! - 3000 év vágyakozás (Three Thousand Years of Longing)

A Mad Max után új filmet rendezett George Miller, aminek szinkronos előzetesétől dobtunk egy hátast!

1264

A Mad Max után új filmet rendezett George Miller, aminek szinkronos előzetesétől dobtunk egy hátast!

A Metro Goldwyn Mayer Pictures a korábbi ígéretekhez tartva magát a napokban bemutatta George Miller rendező új, 3000 év vágyakozás (Three Thousand Years of Longing) című filmjének előzetesét, melyre a Mad Max: A harag útja óta várnak a rajongók.

Az Idris Elba és Tilda Swinton főszereplésével készült 3000 év vágyakozás, a Three Thousand Years of Longing A.S. Byatt “The Djinn in the Nightingale’s Eye” című műve alapján készült, film világpremierje a 2022-ben zajló Cannes-i Filmfesztiválon volt május 20-án, most viszont itt az első beharangozó előzetes magyar nyelvű változata. Két és fél percnyi buja, vizuálisan tündöklő eposznak ígérő előzetest kaptunk, amely tele van Miller védjegyének számító elemmel. Epikus csatákat, gyönyörű tablóképeket és vizuálisan rendkívül látványos képsorokkal próbálnak meg elkápráztatni bennünket, és bár csak a magunk nevében beszélhetünk, minket meggyőztek.

A 3000 év vágyakozás főszerepében Tilda Swinton egy akadémikust alakít, aki találkozik egy dzsinnel, aki teljesíti három kívánságát. Az akadémikus kezdetben szkeptikus, ám a dzsinn a múlt történeteivel elkápráztatja őt. A Three Thousand Years of Longing “némi szexuális tartalom, grafikus meztelenség és rövid erőszak miatt” R-besorolást kapott. A film augusztus 31-én debütál a tengerentúlon.

Megerősítésre került: Idris Elba lehet a következő James Bond!

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · ·