FILMEZZUNK.HU
Filmsztárok, akik az e-cigit választották

Filmsztárok, akik az e-cigit választották

962

Filmsztárok, akik az e-cigit választották

Az elmúlt hetekben hatalmas port kavart az Elf Bar, vagyis a manórúd hazai helyzete. Ezért kíváncsiak voltunk, mi a helyzet a sztárvilágban. Bizony a filmcsillagok között sem ritka, hogy az alternatív dohányzást választják. Most olyan sztárokat vonultatunk fel, akiket már számtalanszor láttak e-cigivel a kezükben.

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCapriot senkinek nem kell bemutatni. Az Oscar-díjas színész a Titanic című filmben nyújtott alakításával tett nemzetközi hírnévre. A sármos művészt már megannyi eseményen lehetett látni elektromos cigarettát pöfékelni. DiCaprio a szabadidejét a környezetvédelemnek szenteli, ezért talán érhető, miért döntött a többször is használható készülék mellett. Megtippelni sem tudjuk, hogy melyik DiCaprio kedvenc e-liquid folyadéka. Egy biztos, a karakteres, határozottabb ízek kedvelője.

Johnny Depp

Az amerikai színész csakugyan egészen fiatalon futott be. Legelső szerepét a Rémálom az Elm utcában című horrorfilmben 21 évesen alakította. Az igazi sikert pedig A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka c. film hozta el neki. A Jack Sparrowt megtestesítő mozicsillag szívesen „gyújt rá”, és már a filmvásznon is feltűnt e-cigivel a kezében. Az utazó c. filmben egy vonatjelenet során láthatjuk pöfékelni. Aki követi egyébként az 59 éves sztár körül zajló eseményeket, az tudhatja, hogy a színész embert próbáló időszakon van túl.

Zac Efron

A tinédzserként lett világsztár tavalyelőtt lépte át a krisztusi kort. A High School Musical főszereplőjét Troy Bolton bőrébe bújva ismerhettük meg. A jóképű színész is szívesen veszi elő az elektromos cigarettáját, amiről az interneten található rengeteg fotó tanúskodik. Idén májusban egyébként arról faggatták a művészt, hogy benne lenne-e a High School Musical folytatásában, amire ő egyértelműen válaszolt.

Robert Pattinson

A női szíveket megdobogtató brit színészt az Alkonyat-filmsorozatból ismerhetik a legtöbben. A Londonban született sztár legutóbb Batman köpenyét öltötte magára, amiről itt olvashatsz többet. A macsó filmsztárt először 2012-ben kapták lencsevégre, ahogyan egy összejövetelen elektromos cigizik.

A mellékelt címlapkép forrása pixabay.com.


Article Tags: · · · · · ·