FILMEZZUNK.HU
A súlyos betegséggel küzdő Bruce Willis visszavonulása előtt még csinált egy filmet, aminek itt az előzetese! - Wrong Place

A súlyos betegséggel küzdő Bruce Willis visszavonulása előtt még csinált egy filmet, aminek itt az előzetese!

1807

A súlyos betegséggel küzdő Bruce Willis visszavonulása előtt még csinált egy filmet, aminek itt az előzetese!

A Wrong Place, Bruce Willis egyik utolsó filmje jövő hónapban kerül a mozikba és “cinema-on-demand” csatornákra. A premier előtt egy új trailer jelent meg, amelyben Willis a főszerepben látható Ashley Greene (The Twilight Saga, Bombshell) oldalán. Az új trailert, amelyet eredetileg a Screen Rant tett közzé, alább nézhetitek meg.

A Vertical Entertainment által kiadott filmet Mike Burns rendezte és Bill Lawrence írta; Willis korábban már dolgozott együtt a duóval a 2020-as Out of Death című filmben. A stáblistán Michael Sirow (Fortress: Sniper’s Eye) és Texas Battle (The Bold and the Beautiful) is szerepel. A Wrong Place szinopszisát alább olvashatjátok.

Frank (Willis), egy kisváros egykori rendőrfőnöke egy metamfetamin-báró üldözésébe kerül, aki el akarja hallgattatni, mielőtt szemtanúként tanúvallomást tehetne a családja ellen, de végül többel találja magát szemben, mint amire számított, amikor Frank lányát (Greene) fenyegeti meg. A Wrong Place 2022. július 15-én érkezik a mozikba és egyes amerikai cinema-on-demand csatornákra.

Bár Bruce Willis afázia diagnózisa miatt már visszavonult a színészkedéstől, de addig is gyakran dolgozott. Ez azt jelentette, hogy még több filmje is megjelent, miután bejelentették, hogy nem vállal több szerepet. Csak idén már egy rakás filmben szerepelt, köztük a Gasoline Alley, Fortress: Sniper’s Eye, Vendetta és White Elephant. A Wrong Place után még egy kis maréknyi van hátra, hiszen utolsó filmje Chuck Russell közelgő akciófilmjében, a Paradise Cityben lesz, amelyben újra együtt lesz Pulp Fiction-társával, John Travoltával.

Megható fotó látott napvilágot a súlyos betegséggel küzdő Bruce Willisről

(Via TheGeek.hu)


Article Tags: · · ·