FILMEZZUNK.HU
Szédületes előzetest kapott a Fall című túlélőfilm!

Szédületes előzetest kapott a Fall című túlélőfilm!

3737

Szédületes előzetest kapott a Fall című túlélőfilm!

Tériszonyosoknak már a trailer sem ajánlott! Szeretjük a feszült thrillereket, főleg, ha minimalista koncepcióból hozzák ki, ami kihozható, mint a James Francós 127 óra, a Ryan Reynoldsos Éve eltemetve vagy a közel sem tökéletes tengeri 47 méter mélyen. A Fall ez utóbbinak pont az ellenkezője lesz, mármint nem a mélységben, hanem egy igen magas rádiótornyon játszódik. Nézzétek meg az első kedvcsináló előzetesét egy jó hosszú beállítással és nem túl jó CGI-jal, amit elnézünk neki, ha kellőképp feszült élményt nyújt majd, íme:

A sztori két főhőse, Becky (Grace Fulton) és Hunter (Virginia Gardner) nemhogy nem félnek a veszélyes kihívásoktól, de még keresik is azokat, sőt egyre csak növelik a téteket. Legújabb célpontjuk egy több mint 600 méter magas, elhagyatott rádiótorony, amit sikeresen meg is másznak, ám ez ugye nem elég: vissza is kellene térniük valahogy a földre. Csakhogy ez nem olyan egyszerű feladat, mivel a rozoga toronyból több okból kifolyólag is lehetetlennek tűnik a leereszkedés. Meg kell persze próbálniuk a lehetetlent, mert ha nem kísérlik meg az életveszélyes lemászást, akkor a tűző nap, az éh- vagy szomjhalál végez velük.

A Fall 2022. augusztus 12-én kerül az amerikai mozikba. A filmet Scott Mann (Bérgyilkosok viadala, A 657-es járat) rendezte, a forgatókönyvet társalkotójával, Jonathan Frankkel együtt írták. Grace Fulton és Virginia Gardner mellett Jeffrey Dean Morgan, Mason Gooding, Julia Pace Mitchell és Jasper Cole is játszanak a Fallban.

Alig, hogy megnyerte az Amber Heard elleni perét, újabb ügyben kell bíróság elé állnia Johnny Deppnek

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · · · ·