FILMEZZUNK.HU
Biztossá vált, jön a Mortal Kombat 2!

Biztossá vált, jön a Mortal Kombat 2!

323

Biztossá vált, jön a Mortal Kombat 2!

Kétség sem félhet hozzá, hogy a tavalyi év egyik legjobban várt filmje a gamerek között a Mortal Kombat rebootja volt: izgalmasnak tűnő, jól dizájnolt karakterek, előre kiadott menő nyitójelenet és kreatívan összevágott előzetesek jelezték, hogy a Warnernél nem vették félvállról a munkát. Aztán persze a pandémia alatt a mozikban és az HBO Maxen egyszerre debütáló film sokaknak nem nyerte el a tetszését (mi is csalódásként éltük meg), de ahhoz azért jól muzsikált, hogy a stúdiónál elgondolkozzanak a folytatáson.

Biztossá vált, jön a Mortal Kombat 2!

Azon a folytatáson, amiben végre talán Johnny Cage is feltűnhet majd: az első epizód egyik nagy hiányzójának érkezését megpedzegették annak legvégén, de persze a közönségkedvenc karakter érkezése egyelőre csak spekuláció. Az viszont nem, hogy ki fogja rendezni a filmet: a hivatalosan is zöld utat kapó folytatásra visszatér az a Simon McQuoid, akinek a 2021-es rebootot is köszönhetjük.

McQuoidnak az volt az első nagyjátékfilmje (korábban reklámokat rendezett), és úgy fest, hogy a folytatásával dupláz, cserébe reméljük, hogy most már nagyobb magabiztossággal és kreativitással veti bele magát a munkálatokba. Nála sokkal aggasztóbb a forgatókönyvet író Jeremy Slater személye, akinek olyan “klasszikusokat” köszönhetünk, mint A Lazarus-hatás, a Fantasztikus Négyes és a szinte mindenki által gyűlölt netflixes Death Note.

Azért sorozatfronton ennél lényegesen jobb a mérlege, hiszen az ő nevéhez fűződik Az ördögűző, a Holdlovag és Az Esernyő Akadémia is. Slaterről már 2022 januárja óta tudtuk, hogy elkezdte írni a forgatókönyvet, de McQuoid érkezésével vált hivatalossá, hogy forgatás is lesz belőle… Más információnk egyelőre nincs a Mortal Kombat folytatásáról, így azt is csak sejteni lehet, hogy az előző rész szereplőgárdájának életben maradt tagjai visszatérnek.

A Vitathatatlan filmek Boykája is csatlakozhat a John Wick 4 stábjához

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·