FILMEZZUNK.HU
Vadonatúj előzetest kapott Ana de Armas botrányos filmje, a Szöszi! - Ana de Armas mint Marilyn Monroe?

Vadonatúj előzetest kapott Ana de Armas botrányos filmje, a Szöszi!

1520

Vadonatúj előzetest kapott Ana de Armas botrányos filmje, a Szöszi!

Ana de Armas mint Marilyn Monroe? Jöhet! Az életrajzi filmek manapság nagy divatnak számítanak. A Disney Pluson például már láthatjuk, ahogy Sebastian Stan és Lily James Tommy Lee-vé és Pamela Andersonná változik a Pam & Tommy című sorozatában. Még azt is láthatjuk, ahogy Barbie a szemünk előtt kel életre egy készülő filmben. És most a Netflix nyilvánosságra hozta az első teljes hosszúságú előzetest a közelgő Marilyn Monroe-központú filmjéhez, a Szöszihez, amiben Ana de Armas kelti majd életre a legendás színésznőt.

A Joyce Carol Oates bestseller regénye alapján készült Szöszi újragondolja Hollywood egyik legmaradandóbb ikonjának, Marilyn Monroe-nak az életét. A Norma Jeane-ként töltött, ingatag gyermekkorától kezdve a sztárságig és a romantikus összefonódásokig a Szöszi elmossa a tények és a fikció határait, hogy feltárja a nyilvános és a magánéleti énje közötti egyre szélesedő szakadékot. Az Andrew Dominik által írt és rendezett filmben Ana de Armas mellett Bobby Cannavale, Adrien Brody, Julianne Nicholson, Xavier Samuel és Evan Williams játszik.

Mint minden életrajzi filmnél, itt is a tisztelet a legfontosabb. Remélhetjük, hogy a filmkészítők és a színészek nagyon komolyan veszik annak az embernek az életét, akinek a történetét elmesélik. A Szöszi szeptember 23-án érkezik a Netflixre.

Elliot Page karaktere az Esernyő Akadémia című sorozatban is nemet vált

(Via Index.hu)


Article Tags: · · · ·