FILMEZZUNK.HU
20+ híres színész, akikről fogalmunk sem volt, hogy szerepelnek bizonyos filmekben

20+ híres színész, akikről fogalmunk sem volt, hogy szerepelnek bizonyos filmekben

6709

11) Ridley Scott Mennyei királyság című drámájában az egyik főszerepet Edward Norton alakította, de alig lehetett felismerni. Ez annak köszönhető, hogy a színész végig maszkot viselt, ami az egész film alatt takarta arcát.

12) Nehéz elképzelni, hogy a Titanic kapitánya és Théoden A Gyűrűk Ura: A király visszatér című filmből egy és ugyanaz a színész. Pedig így van. Mindkét szerepet Bernard Hill alakította.

13) Mielőtt a Láthatatlant alakította volna a Fantasztikus négyes című filmben, Kate Mara részt vett egy másik Marvel projektben is. A színésznő egy kisebb szerepet kapott a Vasember 2-ben, ahol egy tisztviselőt játszott, aki átadja az idézést Tony Starknak.

14) A Bosszúállók egyik készítője, Joe Russo szívesen szerepel saját filmjeiben. 4 különböző szerepet alakított a szuperhősökről szóló filmsorozat különböző részeiben, és sokszor csak nehezen lehet felismerni. Mutatjuk hogyan nézett ki az Amerika kapitány: A tél katonája című filmben.

15) Harry Dean Stanton, akit leginkább David Lynch és Martin Scorsese filmjeiből ismerünk, szintén felbukkant A Bosszúállókban. Annak ellenére, hogy csak egy 1 másodperces jelenetről van szó, elég emlékezetes volt.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: