FILMEZZUNK.HU
20+ híres színész, akikről fogalmunk sem volt, hogy szerepelnek bizonyos filmekben

20+ híres színész, akikről fogalmunk sem volt, hogy szerepelnek bizonyos filmekben

6708

16) Harry Dean Stanton mindig olyan mellékszerepeket kapott, amelyek végül megragadták a nézők figyelmét. Ugyanolyan jól néz ki a Párizs, Texas című film főszereplőjeként, mint halálraítéltként a Halálsoron című filmben, vagy a fekete kalapos férfiként a A hét pszichopata és a si-cucímű filmben.

17) David Thewlis-t a legtöbben a Harry Potter filmekben megjelenő Remus Lupin karakterének köszönhetően ismerik. Azonban csak alig páran ismerik fel A nagy Lebowski című filmben, amelyben a Julianne Moore által játszott főszereplő barátját alakítja.

18) Laurence Fishburne-t is alig lehet felismerni az Apokalipszis most című drámában.

19) Steve Carell alig észrevehető a Huncutka című filmben, amelyben egy pincért alakít. Egyébként ez volt élete első szereplése.

20) Ragetti, A Karib-tenger kalózai című film félszemű kalóza, és a Barátom, Róbert Gidacímű film újságárusa ugyanaz a színész. Mindkét szerepet Mackenzie Crook alakította.

21) A Da Vinci démonai és a White Lines című sorozatok sztárja, Laura Haddock gyakran vállal kisebb szerepeket a Marvel filmekben. Például egy rajongót játszik az Amerika kapitány: Az első bosszúálló című filmben, illetve Star-Lord anyját alakítja A galaxis őrzőiben.

//Mink Olívia//

Margot Robbie 26 éves hasonmásán ámulunk: a brit lány a színésznő tökéletes mása

(Via Brightside)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: