FILMEZZUNK.HU
A 14 legjobb testcserés film, amit neked is látnod kell

A 14 legjobb testcserés film, amit neked is látnod kell

24115

A legjobb testcserés filmek

Vannak filmek, melyekben csak panaszkodunk a magunk unalmas életére, és szeretnénk más bőrébe bújni. És van, amikor egy baleset, kívánság, vagy egy véletlen folytán az ember egy nap arra ébred, hogy már nem a saját testében van,  és egy teljesen más ember, vagy állat bőrébe bújva találja magát. Te mit tennél, ha egy nap arra ébrednél , hogy más testébe bújtál?  Összegyűjtöttük nektek a 14 legjobb testcserés filmeket, kronológiai sorrendben.

1. Mindenem a tied (1984)

A szépreményű ifjú ügyvéd nehezen viseli el gazdag, béna kliense szeszélyes ötleteit. A legutolsó kívánsága még az eddigieknél is hajmeresztőbb: halála után a nyomorék, beteges lány lelke a lovász szép és egészséges lányába költözzön át, aki a vagyonát is örökli természetesen, hogy új testében is a megszokott anyagi jólét vegye körül. De sajnos a lélekátvitellel megbízott guru ügyetlenkedése miatt a dolog csak félig sikerül. A női lélek Roger testébe költözik, akinek férfiúi életét igencsak megkeseríti az a tény, hogy testének jobb fele egy kiállhatatlan nőszemély akaratának engedelmeskedik.

A 14 legjobb testcserés film, amit neked is látnod kell

2. Álom, édes álom (1989)

A korosodó Coleman Ettinger boldogan él feleségével, Genával. Közben arról álmodozik, milyen jó lenne az ő élettapasztalatával megfiatalodni. Bobby és barátja, Dinger viszont nem tartják kellemes időszaknak a tinikort, szeretnének minél hamarabb túlesni rajta – akár egy fertőző gyermekbetegségen. Mi történik, amikor az álom valóra válik, és Colemanból Bobby lesz?

A 14 legjobb testcserés film, amit neked is látnod kell

3. Előjáték egy csókhoz (1992)

A boldog fiatal pár esküvője napján egy váratlan vendég fenekestől felforgatja az életüket. Egy öregúr, akit senki nem ismer, egyszerűen besétál az ünneplő násznép közé, odalép a menyasszonyhoz és megcsókolja. Egy csók talán még nem lenne olyan nagy baj, de ennek a csóknak a következményeként a fiatalasszony és az idős férfi személyisége egyszerűen testet cserél az újdonsült férj legnagyobb bánatára. Az ifjú férj, aki minden követ megmozgat, hogy visszacsinálja az ijesztő személycserét, megkeresi az öreg lányát, akitől megtudja, hogy az apja halálos beteg, és esze ágában sincs visszatérni menthetetlennek ítélt testébe…

A 14 legjobb testcserés film, amit neked is látnod kell

4. Tökös csaj (2002)

Jessica (Rachel McAdams) népszerű és elkényeztetett lány a suliban, akire sokan irigyek. Ám egy ellopott fülbevalónak köszönhetően másnap reggel egy megnyerő csirkefogó, Clive (Rob Schneider) bőrében ébred. Jessicának meg kell találnia a fülbevaló másik felét és tulajdonosát, hogy visszaszerezze testét. Közben folyamatosan szembesül a férfiasság árnyoldalaival és mérhetetlen előnyeivel. A túl dögössé vált Clive-nak viszont nem olyan sürgős a dolog. Neki épp kapóra jön egy új test, hogy másra kenjen egy apró bűntényt.

Tökös csaj (The Hot Chick, 2002)

5. Nem férek a bőrödbe (2003)

Dr. Tess (Jamie Lee Curtis) képtelen megbirkózni tinédzser lánya szeszélyeivel, és egy este a szokásosnál is csúnyábban összekapnak. Anna (Lindsay Lohan) rockzenészi ambícióival megy anyja idegeire, míg Tess küszöbön álló házasságát a lánya nem nézi jó szemmel. Két elfogyasztott szerencse süti azonban a fejetetejére állítja az életüket: a csodával határos módon testet cserélnek. A következő nap, amit egymás bőrében töltenek el, sok tapasztalattal szolgál mindkettejük számára. Azonban vészesen közeledik a szombat, amikor Tess frigyre lép jövendőbelijével, s addig anyának és lányának mindenképpen vissza kell jutnia a saját testébe.

Nem férek a bőrödbe (Freaky Friday, 2003)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·