FILMEZZUNK.HU
Tudta? Matt LeBlanc, a Jóbarátok egykori sztárja pornófilmmel kezdte a karrierjét

Hollywoodi sztárok, akik filmes karrierjüket pornófilmekkel kezdték

68481

Hollywoodi sztárok, akik filmes karrierjüket pornófilmekkel kezdték

Amikor kísért a múlt. Vannak sztárok, akik legszívesebben kitörölnék a múltjukból azokat a dolgokat, amikre nem túl büszkék. A cikkünkben bemutatott sztárok például arra nem büszkék, hogy felnőttfilmekkel kezdték karrierjüket. A világhírhez vezető út sokszor van tüskékkel borítva.

Sylvester Stallone

Sylvester Stallone felesége igazi bombázó – Már 25 éve bolondul gyönyörű feleségéért - Jennifer Flavin

„Vagy lopni mentem volna, vagy ezt kellett csinálnom?” – vallotta be nyíltan Stallone, aki egész hardcore gyűjteményt forgatott. Majd az egyik sikeresen kirántotta őt ezekből a körökből és kondíciójának köszönhetően megkapta a Downhill Racer filmben az egyik szerepet Robert Redford oldalán.

Matt LeBlanc

Tudta? Matt LeBlanc, a Jóbarátok egykori sztárja pornófilmmel kezdte a karrierjét

A Jóbarátokban LeBlanc egy nem túl sikeres színészt alakított, és ez a valóságban is így volt. Bevallása szerint a népszerű sorozatba csupán 11 dollárral a zsebében lépett be. Itt aztán bejött számára az élet, és már nem kellett pincérkednie, sem pornóznia.

Cameron Diaz

De hová tűnt? Már 8 éve, hogy utoljára szerepelt mozifilmben Cameron Diaz

A közismert szőkeség az életben már mindent kipróbált, így a pornót sem hagyta ki. Amikor azonban már neki kedveztek a csillagok, volt elegendő pénze rá, hogy a filmet megvásárolja és levédesse, így rejtette el a világ elől.

Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger durván beszólt az oroszoknak - Amit válaszul kapott, azt nem teszi zsebre!

Arnie szintén segítség nélkül építgette a karrierjét. Pénzszűke miatt egy meleg pornófilm szerepet is bevállalt, amire napjainkban biztosan nem büszke. De még ilyen múlttal is sikerült Amerika szenátorává válnia, tehát elmondható, hogy bármi lehetséges.

Jackie Chan

Jackie Chan és Chris Tucker

A pornóval Jackie Chan neve is összeköthető. A számláján találunk néhány könnyedebb darabot, amelyek túlnyomórészt a 80-as években készültek. Ezekben az években készült el aztán az áttörést hozó filmje is, a neve pedig felkerült a legnagyobbak listájára.

Kiderült, hogy a Star Wars két főszereplője között miért nem alakult ki meleg szál

(Via Skubizo)


Article Tags: · · · · ·