FILMEZZUNK.HU
Bruce Willis szájharmonikázó videójánál nem fogsz ma meghatóbb dolgot látni

Bruce Willis szájharmonikázó videójánál nem fogsz ma meghatóbb dolgot látni

1708

Bruce Willis szájharmonikázó videójánál nem fogsz ma meghatóbb dolgot látni

Mint azt bizonyára mindenki tudja, Bruce Willis idén tavasszal örökre befejezte a filmezést. A 67 éves sztár azután döntött így, hogy az orvosok afáziát állapítottak meg nála, ami az elmúlt években egyre nehezebbé tette számára a munkát – és ez meg is látszott annak minőségén is. De ez nem jelenti azt, hogy Bruce Willis csak otthon csendben ül egy sarokban.

Bruce Willis felesége mentális problémákkal küzd férje diagnózisa óta

Erről tanúskodik az az új video is, amelyet a sztár felesége, Emma Heming osztott meg a közösségi médiában. Oké, gyakorlatilag ebben Bruce Willis valóban otthon ül egy sarokban, de a legkevésbé sincs csendben. A videón ugyanis élete egy másik nagy szenvedélyének, a zenélésnek hódol, íme:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Emma Heming Willis (@emmahemingwillis) által megosztott bejegyzés

Barátjával, Derek Richard Thomasszal álltak össze, hogy jameljenek, vagyis rögtönözzenek egyet. Míg barátja gitárt ragadott és énekelni kezdett, addig Bruce Willis előkapta szájharmonikáját és azon követte őt a dalban. A videó ugyan elég rövid, de így is jó látni, hogy az egykori színész a körülményekhez képest jól el tudja foglalni magát. Bruce Willis zeneimádata nem újdonság, olyannyira nem, hogy az évtizedek során több saját albumot is készített. Az elsőt még 1987-ben Bruno Randolini álnéven, ez volt a The Return of Bruno, amelyhez még egy vígjátékot is forgattak. Később pedig követték az If It Don’t Kill You Just Makes You Stronger és a Classic Bruce Willis albumok is.

Drágán add az életed: Bruce Willis újra ellátogatott ikonikus filmjének a forgatási helyszínére

(Via mafab.hu)


Article Tags: ·