FILMEZZUNK.HU
Micsoda? Henry Cavill lehet az új Farkas

Micsoda? Henry Cavill lehet az új Farkas

3304

Micsoda? Henry Cavill lehet az új Farkas

A Fox stúdió megvásárlásával a Disney-hez került számos Marvel karakter megfilmesítési joga, köztük az ikonikusnak számító Rozsomáké is, így jó ideje foglalkoztatja a rajongókat a kérdés, hogy Hugh Jackman után ki is kaphatná a szerepet. Persze ehhez a feladathoz igencsak fel kell nőni, hiszen Jackman közel 20 éven át formálta meg a karaktert. A szereposztással kapcsolatban korábban már voltak találgatások, The Quartering magazin értesülései szerint Henry Cavill már most tárgyalásokat folytat a Marvellel Rozsomák kapcsán, aki nagy valószínűséggel a Marvel Kapitány folytatásában bukkanhat majd fel először.

Érdekességek a szülinapos Henry Cavill-ről

Bár mindenképpen le kell szögeznünk, hogy mindez csupán egyelőre pletyka, jobban belegondolva azonban Cavillt sokan alkalmasnak találnánk Rozsomák szerepére. Azt már legalábbis tudjuk, hogy igazán remek szakállt és bajuszt tud növeszteni, amelynek esetenkénti eltüntetése CGI technológiával nem kis fejtörést okozhatott Az Igazság Ligája készítőinek.

Cavill legutóbb Az igazság ligája rendezői változatában szerepelt, és bár a színész korábban több alkalommal nyilatkozta, hogy továbbra is szívesen elvállalná Superman szerepét, könnyen lehet, hogy mindebből csakugyan egy átigazolás lesz a DC-től. A Marvel Kapitány 2 szinopszisával és szereposztásával kapcsolatban egyelőre azonban nincsenek megerősített információk, várhatóan azonban a közeljövőben többet is megtudunk majd a produkció előkészületeiről.

Terence Hill már 15 évesen is elképesztően jóképű volt

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · ·