FILMEZZUNK.HU
Henry Cavill visszatér, mint Superman?

Henry Cavill soha többé nem akar visszatérni Superman szerepébe

1402

Henry Cavill soha többé nem akar visszatérni Superman szerepébe

Már hetek óta szóbeszéd Henry Cavill visszatérése a DC Univerzumába, akit először 2013-ban láthattunk az Acélember című filmben mint Superman, melyet Zack Snyder rendezett és ezzel kezdetét vette a DC képregények felépítése a mozikban.

Henry Cavill

Már a San Diego-i Comic Con-on is sokan várták a színész megjelenést, ám végül sokan csalódottak voltak, ugyanis végül nem ment el a rendezvényre Cavill. A Warner Bros. stúdió állítólag nemrégiben felkereste Henry Cavillt, hogy térjen vissza egykori szuperhős szerepébe, amit sokan kedveltek és ezzel rengeteg rajongót is szerzett a színész, ám meglepő választ kapott a stúdió. Ugyanis Henry azt válaszolta, hogy már nem szeretne visszatérni Superman szerepébe.

Arról nincsenek információk, hogy miért nem szeretne a karakter bőrébe bújni, ami miatt biztosan szomorúak lesznek a rajongók. Ám hamarosan a Hegylakóban láthatjuk majd viszont Henryt, ugyanis állítólag már nagyon közel vannak a megállapodáshoz, egyetlen probléma az lehet, hogy a színész rengeteg projekten dolgozik és nagyon elfoglalt.

Most már biztos: Henry Cavill lesz a főszereplője az új Hegylakó filmnek!

(Via Androgeek.hu)


Article Tags: · · ·