FILMEZZUNK.HU
Az eddigi Stan Lee cameok helyett lehet, hogy Deadpool fog az összes Marvel filmben megjelenni

Az eddigi Stan Lee cameok helyett lehet, hogy Deadpool fog az összes Marvel filmben megjelenni

2672

Az eddigi Stan Lee cameok helyett lehet, hogy Deadpool fog az összes Marvel filmben megjelenni

Deadpool venné át Stan Lee helyét! Stan Lee történetei és karakterei ma az egyik legfontosabb alapanyagot képezik az amerikai filmipar számára. Lee karaktereiből számtalan mozgóképes feldolgozás született film, sorozat vagy animáció formájában – Lee pedig vette a fáradtságot, sőt ragaszkodott hozzá, hogy az élőszereplős filmek mindegyikében legalább egy pillanat erejéig feltűnjön. Így fejezte ki az elismerését azok iránt, akik időt és energiát fektettek abba, hogy történeteiből film készüljön, a rövidke cameók pedig az évek során igazi védjeggyé váltak.

Egy megoldási javaslat arra, hogy hogyan lehetne betölteni a Stan Lee által hátrahagyott űrt, nemrég szárnyra kapott az interneten, és egyre többen szimpatizálnak vele: ez pedig az, hogy Deadpool vegye át Lee helyét a filmekben. Egyrészt a karakter filmjeinek meta-humora még meg is engedné ezt – és a karakter egy pilótaszemüvegben meg álbajusszal kiegészítve talán még Lee-t is büszkévé tennék, nem mellesleg a Fox és a Disney összeolvadása még jogi korlátokat sem gördítene a cameók elé, mégis vannak olyanok, akik ellenzik ezt az ötletet.

Egyrészt azért, mert nem tartják sem elképzelhetőnek, sem ildomosnak, hogy bárki átvegye Lee helyét – másrészt Deadpool pont az a karakter, amelynek megalkotásában Lee-nek nem volt túl nagy szerepe. Abban azonban biztosak lehetünk, hogy a kreatív szakemberek találni fognak egy olyan megoldást, amivel senkit sem háborítanak fel vagy sértenek meg – és Stan Lee továbbra is a része tud maradni annak a határtalanul nagy és színes univerzumnak, amit teremtett.

Már 9 éve, hogy elhunyt Paul Walker – Lánya megható poszttal emlékezett meg róla

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·