FILMEZZUNK.HU
32 éves korában, tragikus hirtelenséggel meghalt a gyönyörű színésznő - Charlbi Dean

32 éves korában, tragikus hirtelenséggel meghalt a gyönyörű színésznő

4347

32 éves korában, tragikus hirtelenséggel meghalt a gyönyörű színésznő

Elhunyt Charlbi Dean, az idei cannes-i Arany Pálma-díjas film, A szomorúság háromszöge sztárja, aki a The CW sorozatában, a Fekete Villámban is szerepelt – erősítette meg a TheWrap. A színésznő 32 éves volt.

32 éves korában, tragikus hirtelenséggel meghalt a gyönyörű színésznő - Charlbi Dean

Dean a Ruben Östlund rendező A szomorúság háromszöge című filmjében Yaya karakterét alakította, egy high-end divatmodellt, aki a közösségi média influencereként lehetőséget kap arra, hogy részt vegyen egy tengerjáró körutazáson az übergazdagok számára. A Fekete Villám című sorozatban Syonide karakterét alakította, aki egy halálos bérgyilkos és a sorozat főellenségének, Tobias Whale-nek a lánya.

További munkái közé tartozik a Sherlock és Watson egyik epizódja, valamint a Spud. A dél-afrikai színésznő és modell Luke Volker jegyese volt, és feltörekvő sztárként modellmunkákat is végzett, többek között a Vogue és a Venice Magazine címlapján szerepelt, nemrég pedig a Madewell divatmárkával dolgozott egy kampányban.

2008-ban, amikor még csak 18 éves volt, túlélt egy majdnem halálos autóbalesetet Fokvárosban, amely miatt az intenzív osztályra került, és legalább öt másik utas, köztük az akkori barátja is megsérült. Dean hétfőn hunyt el New Yorkban, hirtelen és váratlan betegség után. Más részletek egyelőre nem ismertek.

Már 40 éve, hogy elhunyt John Belushi – Így emlékezett meg róla legjobb barátja, Dan Aykroyd

(Via mafab.hu)


Article Tags: ·