FILMEZZUNK.HU
Sylvester Stallone levélben szakított párjával, majd gyorsan rájött, hogy élete legnagyobb hibáját követte el

Sylvester Stallone és párja egyszer már szakítottak a mostani szakítás előtt, de akkor visszataláltak egymáshoz

2627

Sylvester Stallone és párja egyszer már szakítottak a mostani szakítás előtt, de akkor visszataláltak egymáshoz

A pár közös élete során bőven kijutott a párkapcsolatok buktatóiból és legszebb pillanataiból is egyaránt, de valamilyen csoda folytán mindvégig kitartottak. Idáig.

Sylvester Stallone felesége és három lánya egy képen: az akciósztárnak ilyen szép családja van

Hollywood cseppet sem az a közeg, ahol a párkapcsolatok a megszokott és csendes mederben folyhatnak. Ám a sok megpróbáltatás ellenére, vannak olyan sztárpárok, akik képesek akár hosszú éveken keresztül is kitartani egymás mellett, mert hisznek a szerelem erejében. A Rocky-t alakító színész, Sylvester Stallone megannyi hölgy szívét rabolta már el a filmvásznakon nyújtott alakításaival, de mindvégig csakis egyetlen nőhöz fűzték igazi érzések. Közel 30 éven át. Ám sajnos nem lett ennek a kapcsolatnak sem happy end a vége.

Egy Hollywood-i vendéglőben vetettek először szemet egymásra, ám akkoriban Sylvester Stallone az elvált, megbukott és megalázott férj szerepében tündökölt a köztudatban. Az első találkozást 9 évnyi randizgatás követte s ez idő alatt Jennifer minden nehézség és siker ellenére is ott volt a színész oldalán. A pár régebbi elmondásai alapján a sok kimaradások és külön töltött idő ellenére is megpróbáltak minél jobban kitartani a kapcsolatuk mellett, ám 9 év után Sylvester egy hirtelen dologgal állt elő:

„Egy hatoldalas kézzel írt levelet küldött nekem. Elég hánya-vetett írás volt.”

– emlékszik vissza Jennifer. A levél sajnos rossz híreket tartalmazott: kiderült, hogy Sylvester időközben közelebb került egy Janice Dickinson nevezetű modellhez, így szakítani akart Jenniferrel. Különválásuk után egyikőjük sem találta igazán a helyét, és a különböző átmeneti kapcsolatok csak úgy váltogatták egymást az életükben. Aztán 1995-ben végre mindketten rájöttek, hogy őket még az ég is egymásnak teremtette, s nemsokára össze is házasodtak. Jennifer szerencsére nagyon jól kijött már akkor is a színész 3 lányával, így Sylvester egy nők által dominált szerető család feje lett. Egészen 2022-ig, amikor is (állítólag pénzügyi gondok miatt) Jennifer beadta a válókeresetet, így külön utakon folytatják az életüket.

A ketrecben osztja a pofonokat Bud Spencer unokája: fotókon a 29 éves Carlo Pedersoli Jr.

(Via Twice.hu)


Article Tags: · ·