FILMEZZUNK.HU
Sajnos most már biztos: Dwayne Johnson nélkül jön a következő Halálos iramban-film

Sajnos most már biztos: Dwayne Johnson nélkül jön a következő Halálos iramban-film

3791

Sajnos most már biztos: Dwayne Johnson nélkül jön a következő Halálos iramban-film

Aki egy kicsit is érdekelt Vin Diesellel, Dwayne Johnsonnal vagy a Halálos iramban univerzummal kapcsolatban, már biztosan hallott arról, hogy a két színész között hosszú évek óta megy az ellenszenvezés, aminek járulékos vesztesége, hogy The Rock lemondott Luke Hobbs-ról, soha nem akar már visszatérni ehhez a szerepéhez. Szomorú ez a filmeket tekintve, hiszen, legalább említés szintjén, nyolc felvonásban is megjelent, kettő spin-offot is beleszámolva.

Tudta? Dwayne Johnson és Vin Diesel a valóságban ki nem állhatják egymást

A két színész konfliktusa egészen 2016-ig nyúlik vissza, 2019-ben azonban már úgy tűnt, elásták a csatabárdot és talán minden mehet tovább úgy, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Csakhogy nem így történt. A látszólagos kibékülés ellenére Dwayne Johnson kijelentette, biztosan nem fog visszatérni a Halálos iramban stábjához, hiába az ottani jó kapcsolatai és ismerettségei, amiket 2011 óta építgetett.

Idén nyáron aztán megint kipattant egy szikra, miután Vin Diesel tulajdonképpen magát méltatta Dwayne Johnson jó szerepléséért a filmekben. Ezt Johnson rendkívül higgadtan reagálta le, akár mikor szóba került kollégájának kijelentése, vagy mosolygott, vagy csak figyelmen kívül hagyta. Azt azonban idén is minden alkalommal elmondta: nem tér vissza a Halálos iramban univerzumhoz. Vin Diesel azonban nyughatatlan, valószínűleg pontosan tudja, hogy The Rock jelenléte hatalmasat dobna a Halálos iramban 10 népszerűségén, ennek fényében pedig tényleg mindent elkövet, hogy vissza csalogassa a színészt. A CNN-nek adott interjúban The Rock így reagált a történtekre:

“Júniusban felvettük egymással a kapcsolatot, de nem a közösségi oldalakon, hanem személyesen. Ekkor egyenesen elmondtam neki, hogy nem fogok visszatérni a franchise-hoz. Kedves, de határozott módon jelentettem ezt ki és elmondtam, hogy mindenben támogatom majd a stábot és szorítok a sikereikért, de nincs rá esély, hogy visszatérjek.”

A színész elárulta, az Universal embereivel is felvette a kapcsolatot, hogy teljesen világos legyen, nem szeretne visszatérni, ahol meg is értették a problémáit és tiszteletben tartották a döntését.

Amy Adams főszereplésével jön a Bűbáj 2, aminek most kijött az első előzetese!

(Via Gamestar.hu)


Article Tags: · · ·